Black Friday på Intersport
Personligt

Black Friday på Intersport

Erbjudanden och rabatter på sport, träning och hälsa

När är det Black Friday i Sverige?

Black Friday i Sverige firas 2023 den 24 november. Traditionen med Black Friday startade i USA för över 50 år sedan och har blivit en minst sagt uppseendeväckande, omdiskuterad och orimligt populär tillställning. Black Friday har de senaste åren tagit sin plats även i Sverige och har inte gjort svenskarna besvikna. Hela städer är fyllda med extra bra priser, rea och erbjudanden och det finns knappt en enda näthandel som inte kryllar av rabattkoder, kampanjer och rabattkuponger.  

Här kan du se alla Intersports erbjudanden under Black Friday och våra tips om bästa Black Friday-fynden.

Rabatter, erbjudanden och riktigt billiga kap

Thanksgiving är en högtid med mängder av kalkon, gemenskap och uppvisande av sin tacksamhet. Vad passar då bättre än att tillbringa dagen efter med en shoppingdag som inte liknar något annat. Rabatter, erbjudanden och riktigt billiga kap är bara en underdrift av vad den som besöker en e-handeln eller de fysiska butikerna denna dag möts av. Och även om det inte är så många i Sverige som firar Thanksgiving har vi tagit till oss traditionen med Black Friday. Vad tycker svenskarna om Black Friday och vad förväntar de sig av årets shopping?

Malin, lärare

Jag tycker inte om när det är så mycket folk i butikerna och försöker hålla mig borta från stan när det är rea eller extra bra priser. Jag hade därför tänkt köpa mina fynd från Black Friday online. Egentligen är jag inte ett särskilt stort fan av kommersiella spektakel likt dessa, men det är för billigt för att låta bli. Jag har fyra barn och det blir en väldigt stor skillnad på priset om man kan köpa kläder och skor så billigt än om jag köper till ordinarie priser. Barnen växer hela tiden och i år blir det nog att ladda upp inför vintern med både vinteroverall, regnkläder och ett eller flera par kängor. Bara att hoppas på att vintern kommer lika sent i år som den gjorde förra året så att detta inte behöver köpas innan Black Friday. 

Jesper, konsult

När jag flyttade till Sverige i början av 2000-talet var det väldigt få, för att inte säga inga, butiker som hade snappat upp det här med Black Friday. Jag bodde tidigare i USA och där går ju knappt att vara ute på stan den dagen om man inte är beredd på att bli nertacklad eller påsprungen. Alla är som galna där! Men de senaste åren har det även vuxit sig stort här i Sverige, både i stan och online. Förra året köpte jag en tv på Black Friday, men i år har jag inte funderat så mycket om det är något speciellt jag ska köpa. Kanske ett par billiga fotbollsskor om jag hittar några. Jag får helt enkelt göra lite resarch online innan och hoppas att några av de par jag kollar på har ett schysst erbjudande på Black Friday. 

Marie, terapeut

För bara något år sedan hade jag aldrig hört om Black Friday, jag visste inte ens vad det var. Men nu går det ju knappt att undgå om man är ute i butiker eller surfar online. Jag tycker det är väldigt bra då det ligger nära julen. Då kan jag köpa julklappar till barnen och barnbarnen. Jag gjorde det förra året och det var så skönt att jag var så gott som färdig redan innan december hade börjat. Jag ska försöka göra samma i år. Förra året hittade jag väldigt billiga skor från både adidas, Puma och Nike. Det hade varit roligt om jag hittade i år också, de blev jätteglada förra året. Men det är ju också nya önskningar på listorna för varje år. I somras var det mycket tal om träningskläder och yogamattor bland de äldra barnbarnen och skidor och skridskor bland de yngre. Vi får väl se vad jag hittar!

Ledigt på Black Friday?

Black Friday infaller dagen efter Thanksgiving och många arbetsplatser och skolor håller stängt i USA. Flera familjer reser iväg för att besöka vänner och familj under högtiden och har då ofta ledigt även fredagen efter, som en klämdag mellan Thanksgiving och helgen. Än så länge är Black Friday i Sverige inte en ledig dag, men vem vet. Kanske blir det en eftertraktad personalförmån om ett par år.

Cyber monday i Sverige

Cyber Monday är en tradition som likt Black Friday uppkom i USA. Den infaller måndagen efter thnaksgiving, tillika måndagen efter Black Friday. Dess syfte från starten var att markera julhandelns start, nästa högtid efter Thanksgiving. Detta firas med erbjudanden och deals i stora delar av världen nu mera. Även på Intersport firara vi Cyber Monday och ger er möjligheten att fynda kläder, träningsredskap, sportutrustning och skor riktigt billigt.  

Intersport firar Black Friday 

På Intersport har vi ett hejdundrande kalas framför oss runt Black Friday. Hos oss är det riktigt bra priser på allt från löparskor och sneakers till jackor och träningskläder. Vi har de senaste åren firad tillställningen riktigt ordentligt och tagit fram riktigt bra erbjudanden och rabatter inom träning och sport. På Black Friday ska du komma in till någon av våra butiker eller besök Intersports e-handel.