Sida 1 av 12

Hockeyutrustning

Köp hockeyutrustning online på intersport.se eller i någon av våra Intersport-butiker runt om i Sverige. Vi har ett stort utbud för såväl nybörjare som för den på högre nivå, allt från hockeyskydd och hockeyhjälm till hockeyklubba och hockeyskridskor. Helt enkelt att du behöver för såväl träning som match på isen.

Bauer, CCM, Warrior och Easton

Vi samarbetar med flera av Sveriges bästa och mest populära varumärken inom hockey, så som CCM Hockey, Bauer Hockey, Warrior Hockey och Easton Hockey.

Vilken hockeyutrustning ska man ha?

Vilken utrustning som ska inhandlas skiljer sig en hel del beroende på vem det är som ska använda den. Om det är en vuxen eller ett barn samt om det är en nybörjare eller en mer van skridskoåkare och hockeyspelare. För en mer van spelare är kvalitet ofta avgörande för att nå den fulla potentialen och kunna prestera så bra som möjligt. Men givetvis även att det är rätt grejer för ditt spel, till exempel ett flex på hockeyklubban som passar spelaren, slipade hockeyskridskor och hockeykläder och hockeyskydd i rätt storlek och med bra passform.

Hockeyutrustning till barn

Till barnen är det viktigt att tänka på att inte köpa för stor storlek på grejerna då det kan komma att hämma spel och åkning. Det är också ett bra tips att köpa begagnat eller ärva de första åren, eller köpa bra grejer som kan ärvas eller säljas vidare om du ska köpa nytt till de små.

Hockey online och i butik

På Intersport ska det vara enkelt att köpa sin hockeyutrustning. Kom in till någon av våra butiker för att få den hjälp du behöver eller för att ta del av vår hockeyservice i utvalda butiker. Vet du vad du ska handla eller vill göra research är vår e-handel rätt väg att gå, vi har fri frakt och fria returer till butik och gör allt vi kan för att skapa en så smidig köpupplevelse som möjligt.