Black Friday på Intersport är Sports Friday

Black Friday 2020 är fredagen den 27 november och vi på Intersport firar det ordentligt och har under flera år tagit i från tårna med rabatter och erbjudanden. Vi har valt att döpa tillställningen hos oss till Sports Friday för att indikera extra tydligt vad du hittar här. Allt från billiga träningskläder, fotbollsskor och barnkläder till rabatter på skor, regnkläder och vinterjackor och mycket mera.

När är Black Friday?

Sports Friday har blivit en riktigt höjdpunkt under året och vi se lika mycket fram till årets tillställning den 27 november 2020 som vi gjort alla andra år. Besök våra butiker och vår e-handel för massa specialerbjudanden, rabatter och billiga kläder och skor.

Inspireras av våra tips på de Black Fridays bästa fynd och läs vad kunderna tycker om Black Friday

Boka & hämta, öppet köp och Klarna

Precis som vilken dag som helst har vi 365 dagars öppet köp på oanvända varor, oavsett om du handlar i butik eller online. På vår e-handel har du fri frakt till butik och kan returnera i butik helt kostnadsfritt. Vill du prova något från e-handeln innan du köper det kan du använda vår tjänst Boka & Hämta. Då reserverar du en vara online och hämtar, när du fått ett bekräftelse-sms, ut den i butik för att prova och se på varan innan du bestämmer dig för att handla eller inte. På Intersport kan du betala med Klarna för att ge dig en så smidig köpupplevelse som möjligt. Välj att betala direkt, på faktura eller genom delbetalning. 

2019 var riktigt bra, 2020 förväntas bli ännu bättre. Mängder av erbjudanden innebär också mängder av beställningar vilket kan medföra lite längre leveranstid, 3-6 dagar. Detta på grund av logistiken både på vårt lager och hos externa samarbetspartners.


 

INTERSPORTGUIDER