Hos oss jobbar hundratals utbildade löparexperter från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Med deras hjälp kommer du garanterat hitta rätt skor – oavsett om du springer ofta och långt eller runt kvarteret någon gång ibland. En löpanalys tar bara 10-15 minuter och du blir inte svettig. Efter analysen får du prova ut skor som passar just dig och din löpning. För att du ska känna dig helt säker på ditt val, får du dessutom provspringa i skorna i 30 dagar innan du bestämmer dig – det är en del av "Testa på riktigt"-garanti. Välkommen till någon av våra över 100 butiker så hjälper vi dig.

Så här går en löpanalys till:

löpanalys

1. DITT BEHOV

Här skapar löparexperten sig en bild av dig som löpare och dina behov. Ni pratar om dina mål och förutsättningar.

löpanalys

2. LÖPANALYS

Du springer en kort sekvens på löpbandet samtidigt som löpexperten filmar dina steg och analyserar ditt löpsteg. Därefter rekommenderar experten några olika par skor som passar dina behov och ditt löpsteg.

löpanalys

3. PROVA UT SKOR

Prova och välj den sko som känns bäst. När du gjort ditt val signerar experten ett garantibevis som ger dig möjlighet att testa dina nya skor var du vill i 30 dagar innan du bestämmer dig. Och byta om du inte är nöjd. Det är vår Testa på riktgit-garanti.