Gjut dina egna sulor
Löparguider

Gjut dina egna sulor

Individuellt anpassade sulor ger det perfekta stödet till dina fötter.

 

Skoinlägg till dina löparskor

Det viktiga när det gäller löparskor är att hitta den modell som passar just dig, ditt löpsteg och dina behov. På Intersport lägger vi extra stor vikt vid det och erbjuder löpanalys till alla våra kunder. Det är inte bara skon i sig som ger dig rätt förutsättningar, även stöd och dämpning anpassat efter dina fötter genom en gjuten sula. 

Varför ska jag gjuta sulor?

När du ska ge dig ut i spåret kommer du att utsätta dina fötter för en högre belastning än vanligt, en påfrestning som motsvarar upp till sex gånger din kroppsvikt. Att gjuta sula på Intersport ger individuellt anpassade inlägg som helt utformas efter just dina fötter. Det finns många fördelar med sulorna från Footbalance, bland annat:

  • är de utformade med foten i dess rätta ställning.
  • tar de hänsyn till olikheterna mellan höger och vänster fot.
  • är de flexibla och tillåter fotens naturliga pronation samtidigt som de stärker fotens muskulatur.
  • utformas de på några minuter och är redo att användas med detsamma.
  • är de till 100% individuellt utformade efter dina unika fötter och ökar komforten
  • passar de alla sorters skor.
  • är de dynamiska och prestationshöjande.

Individuellt anpassade sulor

Sulorna är utformade med foten i dess rätta ställning och tar hänsyn till olikheterna mellan vänster och höger fot samtidigt som de är dynamiska och tillåter fotens naturliga pronation och stärker härmed fotens muskulatur. Footbalance personligt anpassade sulor ökar komforten i dina skor samtidigt som de hjälper dig till en mer aktiv tillvaro och en mer balanserad kroppshållning. Skons funktion optimeras alltså genom att sulorna anpassar och skräddarsyr skorna just för dina behov.

Footbalance 100% anpassade sulor gjuts på plats av kunnig personal baserat på en personlig analys i butik. Hela processen tar bara några minuter och du kan börja använda dina sulor med detsamma.Överbelastning i foten

Om du är löpare och har ont i foten så beror det nästan alltid på överbelastning. En individuellt anpassad sula avlastar foten så att du får mindre ont och leder till att du kan träna mer och bättre - med en starkare fot som resultat. Gjutna sulor passar i alla sorters skor och ger dina fötter det stöd de behöver. Vi hjälper dig välja rätt sulor efter dina behov och anpassar dem efter dina unika fötter. Det spelar ingen roll om du har höga eller låga fotvalv, du överpronerar eller supinerar eller om din vänsterfot är olik din högerfot. Våra Footbalance sulor skräddarsys för just dina fötter.

Ska du köpa nya löparskor? Ta då del av en löpanalys på Intersport för att hitta garanterat rätt.


 

Footbalance har bästa sulorna för dig

Footbalance började 2003 i Finland med sjukgymnasten Erkki Hakalla. Idag finns Footbalance i 40 länder på fem kontinenter. Footbalance anpassade sulor är resultatet av 1000-tals timmars forskning. Sulorna har utvecklats och testats med väldigt goda resultat under tre år av över 50 läkare och sjukgymnaster på över 3000 patienter med fotrelaterade problem. 

Fotanalys och gjutna sulor på Intersport

Hur ska man gå till väga för att välja rätt sulor till sina löparskor? 
Allt börjar med en gratis löpanalys på Intersport för att hitta rätt joggingskor. I kombination med fotanalys och gjutning av dina sulor kommer du att få hjälp att välja de perfekta löparskorna för dina fötter. Och du, på Intersport är vi så säkra på att hitta rätt skor till dig att vi erbjuder "Test på riktigt"-garanti. Då kan du provspringa löparskorna vart du vill i 30 dagar och byta dem om du inte är nöjd. Nöjd kund garanti gäller även sulorna precis som för löparskor som är utprovade med en säljare i butik.

Smellwell

När skorna inte används är det perfekt att placera en Smellwell doftpåse i varje sko. Då håller sig löparskorna fräscha längre så Smellwell absorberar fukt och eliminerar illaluktande doft av fotsvett eller annan fukt i dina skor. 

Andra 'Löparguider' inlägg