Sida 1 av 2

Vindjacka från adidas, Nike och Puma mm

Köp din vindjacka online på intersport.se eller i någon av våra butiker runt om i Sverige. Vi har ett stort utbud av jackor i olika modeller, prisklasser, färger, mönster, passformer och tjocklekar. Allt för att du ska hitta en modell som passar dig. Vindjackor har vi från marknadens mest populära varumärken, som adidas, Nike, Puma, [McKinley] (https://www.intersport.se/mckinley) och Under Armour.

Vindjacka på rea

Vad som skiljer en dyr och en billig jacka åt är en vanligt förekommande fråga. Det kan i vissa fall skilja väldigt mycket medan det i vissa fall kan vara mindre skillnader. Ofta får du vad du betalar för och en lite dyrare jacka är ofta i bättre material, mer slitstark och förväntas hålla längre. Letar du efter en billig vindjacka har vi två rekommendationer, det första är att kolla in McKinley, Intersports egna varumärke som designas på huvudkontoret i Göteborg. McKinley erbjuder snygga jackor av hög kvalitet som samtidigt är prisvärda. Vårt andra tips är att hålla koll på vår rea där du kan fynda jackor efter säsong eller när vi har generella erbjudanden och rabattkoder på jackor online eller i hela kedjan.

Skillnaden mellan vindjacka och skaljacka?

Det finns många benämningar på jackor och det är ibland inte helt lätt är särskilja dem från varandra. Skaljackor, vindjacka och regnjackor är ofta lika men det är en del som skiljer dem åt. För att förenkla det en del står vindjackan emot vind, regnjackan står emot vatten och skaljackan står emot såväl vatten som vind.

Funktionströja och fleece under vindjackan

Vindjackan är ett perfekt plagg att bära som yttre lager vid aktiviteter ute när det inte regnar. Den skyddar mot vind och kyligare temperaturer men har ofta bra andningsfunktion och möjlig att ventilera om det skulle bli för varmt. Beroende på vädret kan du bära underställ eller en t-shirt i funktionsmaterial närmast huden som transporterar bort fukt. En varmare långärmad tröja eller fleece över det och avsluta med en vindjacka. Dessa kläder kan du variera beroende på väder och kan även väl ute lägga till eller ta bort ett lager. Vindjackan är även ett perfekt val för träning, flera träningsjackor eller golfjackor påminner mycket om en vindjacka och funkar lika bra som vardagsjackor som på löprundan eller på golfbana.

Vindjackor online på intersport.se

På intersport.se handlar du smidigt och enkelt och kan själv välja hur du vill betala med Klarna. Vi har fri frakt och fria returer till samtliga butiker men erbjuder även retur vid posten samt leverans till postombud eller hemskickat. Du är såklart även alltid välkommen till våra butiker för att få hjälp och tips på plats.