1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR

Vinterjackor

200
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Vinterjackor online

Köp din vinterjacka online på intersport.se eller i någon av våra butiker. Vi har ett brett utbud av jackor i olika färger, former, längder, mönster och material. Varma och snygga vinterjackor, kappor, parkas, dunjackor och skidjackor, skaljackor med mera. Jackor i olika prisklasser och från flera olika märken. T.ex. jackor från Peak Performance, Svea, Haglöfs, J.Lindeberg, 8848 och Didriksons. Vi har även flera vinterjackor från våra egna märken Etirel och McKinley. Här erbjuder vi billiga jackor som fortfarande erhåller bra kvalitet. Vi tycker alla ska ha råd med en bra vinterjacka, oavsett om ni är ute efter damjackor, herrjackor eller barnjackor.

Bra vinterkläder förs tora och små

För att leka, hänga och aktivera sig ute krävs det ofta mer än bara en bra vinterjacka. Vi har det mesta för vintern på Intersport. Allt från överdragsbyxor, underställ och fleecejackor till mössor, vantar och vinterkängor. Att ha rätt kläder för utomhusaktiviteter är a och o för att få en härlig upplevelse. Klä dig och barnen efter lager på lager principen och ni är redo för alla temperaturer och aktiviteter. Utgå från vilka behov du har när du väljer vilka funktioner din jacka ska ha. Bor du långt norrut är det kanske viktigast att den är riktigt varm och snösäker. Om du giller att vara ute i naturen kanske det är viktigt med andningsfunktioner och smarta fickor. Spenderar du mycket tid i stan kanske design, färgval och reflekterande detaljer är viktigt för dig. Se till att hitta en vinterjacka som fyller dina behov.

Hela familjens vinterkappor och jackor

Att köpa vinterjacka till familjen online är enkelt på intersport.se. Vi har fri frakt och fri retur till samtliga butiker men erbjuder även retur via posten, hemleverans och leverans till närmaste postombud mot en fraktavgift. Vill du prova din jacka eller känna på materialet innan du köper den är vår tjänst boka & hämta för dig. Du kan då i lugn och ro leta rätt på den jacka du helst vill ha och reservera den,e ller flera om du vill prova mer än en, online. När du fått ett bekräftelsesms finns den undanlagd i vald butik och du kan prova, titta och först i butik bestämma om du vill köpa vinterjackan eller titta på en annan.