1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR

Köpinformation

Priser

Priserna på Intersport.se gäller vid beställning på Intersport.se, inte vid köp i butik. Priserna som anges vid beställningstidpunkten gäller genom hela köpprocessen.

Köp

När du gör ett köp på Intersport.se får du en orderbekräftelse på angiven mailadress inom 10 minuter från det att du godkänt och skickat in din order till oss. Har du inte mottagit din orderbekräftelse inom en timma vänligen kontakta Intersports kundservice.

För att genomföra ett köp måste du som kund acceptera Intersports allmänna köpvillkor. Ett avtal om köp ingås först när kunden mottagit orderbekräftelsen från Intersport via epost.

Kunden bekräftar att de uppgifter som Kunden fyller i är korrekta och fullständigt ifyllda. Kund ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter.

Leverans

Vi skickar endast varor inom Sverige. (You can only purchase goods within Sweden.) För att kunna erbjuda så snabba och effektiva leveranser som möjligt, så ordern låst och ej ändringsbar när du fått ditt ordernummer.

När din order är packad och skickad med posten får du en sändningsbekräftelse på din mail. I mailet finner du även Postens kollinummer så att du kan följa ditt pakets resa till ditt utlämningsställe på PostNords hemsida.

Din beställning levereras inom 1-4 arbetsdagar till ombud och 1-4 arbetsdagar till valfri Intersport butik. Du får ett sms när paketet finns att hämta ut hos PostNord utlämningsställe eller i din närmaste Intersport-butik, beroende på vilket leveransalternativ du valt.


Bordtennisbord och träningsmaskiner köpta via intesport.se är 4-6 arbetsdagar och kan endast beställas med hemleverans (79 kronor + 199 kronor skrymmande).
Cyklar köpta via intersport.se är 4-6 arbetsdagar och kan endast beställas med hemleverans. Skrymmande frakt på 199:- tillkommer. (Cykelmontering Grund 199 kronor alt. Cykelmontering plus 399 kronor). Trampoliner/studsmattor köpta via intersport.se är 6-10 arbetsdagar och kan endast beställas med hemleverans (79 kronor + 199 kronor skrymmande)

Tiden räknas från det att Intersport skriftligen bekräftat beställningen genom orderbekräftelsen. Intersport förbehåller sig att leveranstiden kan påverkas av specifika eller särskilda händelser såsom brand, översvämning eller liknande (force majeure). Under högsäsong (t ex Black Friday, jultid och veckodagar då röda dagar infaller) kan leveranstiden bli något längre. Intersport tar emot och levererar alla beställningar i den ordning de kommer in till Intersport. Vid frågor, kontakta Intersports kundservice.

Öppet köp

Intersport erbjuder 365 dagars öppet köp för oanvända varor från den dag du mottagit varan/varorna. Varan skall returneras oanvänd, i oskadat skick, med originalförpackning och med etiketter kvar på varan.

Öppet köp gäller inte för:
Varor som har tillverkats enligt Kundens anvisningar ex. produkter med personligt tryck, produkter med personlig brodyr eller för skidor där bindning monterats. Samt presentkort.

När du utnyttjar öppet köp betalar Intersport tillbaka det belopp som du betalat för varan.

Vid öppet köp betalar du returfrakten och ansvarar för varans skick under returfrakten.

Retur kan ske på två sätt:
- Kostnadsfri retur i Intersport-butik. Tag med följesedel/kvitto samt giltig legitimation till butiken. Bud visar bådas giltiga legitimation. Återbetalning sker direkt i butiken via Klarna. Vid kort retur skall samma kort användas som vid köp.
- Retur via Postnord till Intersport.se med en returfraktsavgift på 49 kr (undantag för träningsmaskiner och varor över 20 kg). Om du har beställt på intersport.se kan du registrera din retur via ditt kvitto på mejlen. När returen är registrerad får du en QR-kod som du visar för postombudet vid inlämning av paketet. Läs för mer info om returer här.

För mer information, se våra Allmänna köpvillkor här.

Ångerrätt

Vid köp av varor på Intersport.se har du alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller inte för:

(a) varor som har tillverkats enligt Kundens anvisningar ex. produkter med personligt tryck, produkter med personlig brodyr eller för skidor där bindning monterats. Matchskridskor som slipats med en personlig profil. Köp utav presentkort.
(b) varor med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl ex.v. underkläder, badkläder och liknande produkter.

För mer information, se våra Allmänna köpvillkor här.

Retur

Intersport erbjuder 365 dagars öppet köp för oanvända varor från den dag du som kund mottagit varan/varorna. Varan skall returneras oanvänd, i oskadat skick och med etiketter kvar på varan. Bad- och underkläder som är köpta på intersport.se är inte plomberade och du har möjlighet att returnera. Viktigt är att alla etiketter och ev. plast sitter kvar på plagget. Du som kund ansvarar för att varorna kommer tillbaka till Intersport hela och oskadade, varför Intersport rekommenderar att du vid retur via Postnord, skickar varorna väl emballerade och i originalkartong. Retursedeln ska ej sättas på orginalförpackningen utan fäst utanpå eventuellt yttre emballage.

Öppet köp eller byte gäller inte för följande varor:
Presentkort
Produkter med personligt tryck
Produkter med personlig brodyr
Skidor där bindning monterats
Matchskridskor som slipats med en personlig profil

Retur kan ske på två sätt:

Retur i Intersport-butik
Kunden har möjlighet att returnera köpta varor som köpts på Intersport.se i valfri Intersport-butik. Retur i Intersport-butik är kostnadsfritt. För retur i Intersport-butik krävs att följesedel/kvitto kan visas. Vid retur i Intersport-butik ska du även visa giltig legitimation. Eventuellt bud visar bådas giltiga legitimation. Återbetalning sker direkt i butiken. Returer som är mot Klarna faktura betalas ut till ditt kontokort i butiken. (Det tar upp till 3 bankdagar innan pengarna finns på ditt konto beroende på vilken bank du har). I dessa fall måste dock alltid Klarnas faktura betalas.

För varor över 20 kg eller träningsmaskiner ska du alltid först kontakta Intersports kundservice.

Retur via Postnord till Intersport.se:
Retur kan även ske till Intersport.se. Intersport tar då en returfraktavgift på 49 kronor som regleras i efterhand. Om du har beställt på intersport.se kan du registrera din retur via ditt kvitto på mejlen. När returen är registrerad får du en QR-kod som du visar för postombudet vid inlämning av paketet. Läs för mer info om returer här. Intersport ersätter aldrig returfraktkostnader som uppkommit på annat sätt. Du som kund står för transportrisken.

Återbetalning sker på det sätt som ordern betalades. Avgifterna är desamma oavsett hur många varor som du köpt. Vid delretur återbetalas därför inte betalnings- och leveransavgifter. Återbetalning av returnerat paket sker inom 30 dagar.

Vid köp av varor på Intersport.se har du alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distanshandelslagen. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Intersport detta inom 14 dagar från det att du mottagit den beställda varan. Som en extra trygghet erbjuder Intersport istället 365 dagars öppet köp enligt de förutsättningar som framgår i dessa Villkor för att måna om dig som kund om du skulle ångra dig.

Byte

Du som kund har rätt att byta beställd vara inom 365 dagar efter att varan mottagits. Byte av vara ska ske i någon av Intersports svenska butiker mot uppvisande av den följesedel/kvitto som medföljer varan vid leverans. Byte kan inte ske via Intersport.se. Varan ska återlämnas oanvänd, i oskadat skick och med etiketter kvar på varan. Bad- och underkläder som är köpta på intersport.se är inte plomberade och du har möjlighet att returnera. Viktigt är att alla etiketter och ev. plast sitter kvar på plagget.

Reklamation

Intersport garanterar att varje försändelse undersöks innan den skickas till dig som kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer till dig kan varan reklameras i valfri Intersport-butik. Kunden ska ta med kvitto eller faktura för att kunna genomföra reklamationen. Vid reklamation i Intersport-butik ska även giltig legitimation uppvisas. Eventuellt bud visar bådas giltiga legitimation

Intersports kundservice tar inga beslut i reklamationsärenden.