Returvillkor

Intersport erbjuder 365 dagars öppet köp för oanvända varor från den dag du mottagit varan/varorna. Varan skall returneras oanvänd, i oskadat skick, etiketter kvar på varan och original kartong/förpackning. Bad- och underkläder som är köpta på intersport.se är inte plomberade och du har möjlighet att returnera. Viktigt är att alla etiketter och ev. plast sitter kvar på plagget.

Öppet köp eller byte gäller inte för följande varor:
Presentkort
Produkter med personligt tryck
Produkter med personlig brodyr
Skidor där bindning monterats
Matchskridskor som slipats med en personlig profil

Retur i Intersportbutik:
Du kan kostnadsfritt göra en retur eller byte i valfri INTERSPORT butik.
(Har du handlat på online kan retur tyvärr inte göras i en utförsäljningsbutik, kontakta kundservice för hjälp med en retursedel
Du behöver då ta med dig ditt kvitto som är skickat på din mail samt giltig legitimation. (OBS! Klarna Faktura eller andra dokument från Klarna AB gäller ej som kvitto).
Har du betalt med kort, behöver du ha med dig samma kort vid retur.
Retur av tyngre gods (cykel, trampoliner, bordtennisbord, träningsmaskiner) kontakta Kundservice

Retur till intersport.se: 
Skicka produkten tillsammans med din retursedel.  Produkten skall vara oanvänd med etiketterna kvar samt i sin orginalförpackning. Använd fraktetiketten och emballera din försändelse väl. Det är inte tillåtet att tejpa eller klistra på originalförpackningen. Saknar du returetikett, kontakta Intersports kundservice. 
*Returfrakt, se längre ner.

Har du använt Budbee som leveranssätt för din order, kan du även göra retur via Budbee.

Retur Budbee Home
(Fungerar endast om du valt hemleverans med Budbee)

  1. Via länken skickad på SMS eller via budbees app kan du gå in i den order som du vill returnera. Klicka på ”boka upphämtning av retur” efter leveransen och här kan du boka din retur och upphämtning
  2. Packa produkterna i kartong/påse och tejpa ihop och lägg i din retursedel med ditt ordernummer. Du behöver inte skriva ut en returetikett, det löser Budbee.
  3. Boka in en tid som passar dig för upphämtning. Välj själv om Budbee skall hämta upp ditt paket utanför din dörr eller om du vill lämna din retur direkt till chauffören när vi kommer hem till dig. Tänk på att du är själv är ansvarig för din retur tills Budbee hämtat upp och scannat din retur.
  4. Budbee håller dig uppdaterad via sms eller notiser i appen, du kan som vanligt följa chauffören i realtid på Budbees tracking karta.
  5. När returen anlänt till Intersports lager, kommer du att bli återbetald inom 1-4 dagar.

Retur Budbee Box
(fungerar endast om du valt leverans med budbee box)

  1. Gå till din order i Budbee appen och tryck på ”boka retur” knappen.
  2. Packa produkterna i kartong/påse och tejpa ihop och lägg i din retursedel med ditt ordernummer. Välj vilken Box du vill lämna paketet i. Du behöver inte printa någon returetikett.
  3. När du fått en bekräftelse från Budbee att returen är bokad, så har du två timmar på dig att lämna paketet i vald box. Om du inte hinner i tid kan du boka en ny retur i appen eller via trackinglänken.
  4. Budbee skickar dig en notifikation när ditt paket är på väg till Intersports lager.
  5. När returen anlänt till Intersports lager, kommer du att bli återbetald inom 1 - 4 dagar.

Byte: Byten av produkter kan endast göras i våra butiker. Vid retur till intersport.se behöver du själv lägga en ny order.

Återbetalning: Vi gör en återbetalning inom 7 arbetsdagar från det att din retur nått vårt lager. Återbetalning sker alltid på samma betalsätt som använts i orginalordern.

*FRAKTAVGIFT VID RETUR
Produkter under 20 kg
Till butik 0:-
Till intersport.se 49:-

Produkter över 20 kg 
Bordtennis bord: 400:-
Trampoliner: 400:-
Träningsmaskiner: 400:-
Cyklar: 400:-

Läs mer under Köpvillkor.