Sida 1 av 9

Nikeskor på Intersport

På Intersport finns en stor mängd olika Nikeskor, allt från barnskor till herr- och damskor. Du hittar sneakers, fotbollsskor, löparskor, träningsskoroch en massa andra skor. Nike erbjuder skor till de flesta för det mesta. I en mängd olika färger, utseenden, modeller och stilar. Allt för att du ska hitta en Nikesko för just dig.

Nike-klassiker som uppdateras

Flera modeller har blivit populära inslag för människor runt om i världen. En sko etableras och uppdateras sen flera gånger för att ligga i linje med den senaste utvecklingen, något som har gjort flera modeller till riktiga klassiker. Till exempel Pegasus för löpning, Phantom för fotboll, Metcon för träning och giganten Nike Air Max för sneakers.

Nike Air Max

Nike Air Max är en av världens mest populära skor och har funnits i sortimentet länge, ända sedan 80-talet faktiskt. Den klassiska modellen har bra dämpning, snygg design och har kommit i flera olika utföranden under loppets gång, både gällande utseende och tekniska detaljer. I rådande retroinspirerade trend där subkulturer och nostalgisk hipp hopp dominerar är skorna om möjligt mer populära än någonsin.

Erbjudanden och rea på Nikeskor

Det är stor efterfrågan på märkesskor, när det är rea på nikeskor och andra varumärken är efterfrågan ännu större. Många vill köpa kvalitativa produkter och gärna göra fynd när de gör det. Att hålla koll på vår rea och när vi har erbjudanden är ett bra tips för att hitta billiga Nikeskor mm. Mellandagsrea, Black Friday eller rabatter som 3 för 2 på skor eller 25% på allt, då bör du verkligen passa på.

Fri frakt på skor och övrigt sortiment

På Intersport har du fri frakt på alla dina köp som levereras och hämtas i butik, det mest hållbara leveransalternativet. Än hållbarare blir det att shoppa de kläder som redan finns i butiken och för att kombinera dessa två erbjuder vi möjligheten att boka och hämta. En klassisk undanläggning fast lite mer digitalt. Du bokar din vara online och kan kort därefter hämta den i vald butik. Skulle du inte vara nöjd med en vara du köpt online kan du gratis returnera eller byta den i butik men även via posten mot en frakt avgift om det är smidigare för dig. Vi vill skapa en köpupplevelse i världsklass med flera tjänster, bland annat digital hylla och möjligheten att handla med Klarna. Betala direkt, via faktura upp till 14 dagar efter köp eller genom delbetalning.