Sida 1 av 35

Kläder från adidas, Nike, Reebok och Puma mm

Köp kläder online hos oss på Intersport. Vi har kläder för barn och vuxen från flera av de kända märkena men även från mindre exklusivare märken och lite mer ovanliga märken. Bland de stora varumärkena erbjuder vi de flesta av de mer sportinriktade märken som idag erbjuder både träningskläder och sportkläder men även vardagskläder för en aktiv vardag. Bland annat adidas, Nike, Puma, Craft, Under Armour, Peak Performance, Haglöfs, Didriksson, 8848 och Reebok med flera. På Intersport har vi även flera märken som är helt exklusiva och bara går att hitta hos just oss. Vi har Pro Touch med kvalitativa löparkläder, Energetics med träningskläder, yogakläder och gravidkläder samt Etirel med stilrena vardagskläder, Firefly med främst tuffa barnkläder och McKinley med högkvalitativa friluftskläder.

Mode och trender

Idag är det en stor trend att matcha vanliga vardagskläder med inslag från de mer traditionella träningskläderna, både när det kommer till herrkläder och damkläder. Att mixa mode och sport går under namnet Athleisure och är egentligen något vi på Intersport har arbetat med sedan start. Kläder som möjliggör en aktiv vardag samtidigt som man kan använda dem även i vardagen och känna sig snygg och bekväm. Allt från jackor, regnkläder och friluftsbyxor till träningstights, sport-bh och träningströjor.

Allt från dyra till billiga kläder

På Intersport har vi både en bredd när det kommer till olika typer av kläder, olika ändamål men också när det kommer till olika priser. Vi har allt från högteknologiska och avancerade produkter som kostar därefter till billiga kläder som bara för det inte ruckar på stil och kvalitet. Vi tycker det är viktigt att det ska finnas något för alla.

Handla online på intersport.se

Att köpa kläder online ska vara smidigt och enkelt. Oavsett om det är barnkläder, löparkläder eller andra snygga plagg. På Intersport vill vi hela tiden göra köpupplevelsen för dig som kund så bra det bara går. Vi erbjuder fri frakt till samtliga butiker, billig frakt för den som hellre vill hämta i närmsta postombud och möjligheten att få produkterna skickade direkt hem. Vi har även 365 dagars öppet köp och fria returer till samtliga av våra butiker, om något inte passar ska det vara enkelt att lämna tillbaka varan eller byta till något annat. Du kan dessutom boka kläder online och prova dem i butik för att först där bestämma om du vill köpa det du reserverat eller inte. Detta med vår tjänst boka & hämta.

Rea på kläder, skor och sport

På vår rea har vi samlat all våra erbjudanden, här hittar du rea på kläder och skor. Perfekt för dig som vill hitta billiga kläder och billiga skor samt andra produkter till rabatterade priser. Vår rea är även ett bra tillfälle att köpa märkeskläder billigt. 

Nike, adidas och PeakPerformance på rea

På Intersport har vi ett brett utbud av varor från de mest kända varumärkena. Här kan du alltså hitta rea på adidas, Nike, Haglöfs, Craft, Under armour, J.Lindeberg, Norröna, Puma, Reebok och Peak Performance med rabatt. Utöver dessa märken finns även våra egna märken som McKinley, Etirel, Energetics, Pro touch och givets många fler märken både från våra leverantörer och från interna varumärken.
Oavsett vad du är ute efter kan det alltid vara en god idé att ta en titt på rean. Kanske hittar du billiga träningskläder, löparskor med rabatt, kampanj på jackor, regnkläder med rabattkod eller fotbollsskor med erbjudande.

Barnkläder på rea

Vi har rea på barnkläder och barnskor, ett perfekt tillfälle att köpa en billig jacka, ett par billiga skor, gummistövlar, ryggsäckar eller vinterskor på rea. På Intersport går vi efter devisen att alla ska ha möjlighet att röra på sig, oavsett ålder och oavsett hur mycket pengar du eller din familj har. Att då kunna köpa kläder och skor på rea är ofta en bra möjlighet som gör att man kan välja kvalitativa produkter men ändå inte betala så mycket pengar som de kostar i ordinariepris.

Rabattkoder, erbjudanden och kampanjer

Delar av Intersports rea är varor som inte längre är i säsong men vid kampanjperioder har vi även produkter med rabattkod eller till kampanjpris på denna sidan. Då kan du fynda kläder, skor och jackor billigt mitt i säsong. Oavsett om det är mindre eller mycket rea på våra varor blir det ofta ett bra erbjudande, särskilt på de från början dyra produkterna. Du kan tillexempel köpa cyklar, skidkläder, kängor och träningsmaskiner som i vanliga fall kostar ganska mycket pengar med bra rabatt.

Rabatt online och i butik

Att köpa rea online ska vara enkelt och smidigt. På Interssport kan du handla rea med fri frakt och fri retur till alla våra butiker. Vill du hellre få varorna hemskickade, till ditt ombud eller skicka in din retur går det också jättebra.