Smellwell minskar illaluktande skor
Personligt

Smellwell minskar illaluktande skor

Slipp illaluktande skor - lägg smellwell i skorna och märk skillnaden redan nästa dag.

Med Smellwell slipper du illaluktande skor

Har du välanvända löparskor, träningsskor, hockeyskridskor eller fotbollsskor? Och då kanske även illaluktande skor eller skridskor? Så ska det inte behöva vara. Såklart man ska kunna aktivera sig en massa utan att straffas med skor som luktar illa. 

Svaret: Smellwell

För att undvika att skor, skridskor, inlines, pjäxor och en massa andra modeller för fötterna ska lukta illa finns Smellwell. En till utseendet liten uppfinning som gör stora underverk. Doftpåsarna absorberar fukten i skorna och eliminerar därmed i illaluktande dofter i dina skor. Lägg en doftpåse i vardera sko och känns skillnaden redan nästa dag.

Smellwell i väskor och skoskåp

Även i träningsväskor och skoskåp kan det bilas fukt och dålig lukt. Även där kan du använda Smellwell. Perfekt för att fräscha upp och undvika att hela hallen eller träningsväskan fylls av en minst sagt obehaglig doft.  

Filip, förskolelärare

Kanske skulle jag överdriva om jag sa att mitt liv nästa revolutionerats med Smellwell. Kanske skulle jag det inte. Som pappa till tre barn som spelar hockey har det gjort större skillnad än vad jag någonsin kunde tro när säljaren sålde på mig dem sist vi köpte skridskor. 

Illaluktande hockeyskridskor

Barnen har totalt 11 träningar i veckan och jag har försökt sätta regler att de måste förvara all hockeyutrustning och främst skridskorna i tvättstugan för att inte förpesta hela huset. Inte skulle jag säga att skridskorna luktar jättegott på grund av Smellwell men de luktar betydligt bättre. 

Josefine, fotbollstokig student

Jag går på fotbollsgymnasium och spelar fotboll på hög nivå, det blir träning näst intill varje dag och så matcher på det. Jag har haft doftpåsar i skorna och i träningsväskan på pappas beordran sedan knattefotbollen känns det som. Jag antar att det hjälpt för varken mina fotbollsskor eller min träningsväska luktar så illa om jag får säga det själv. Visst kanske de inte lukter jättegott men inte alls så illa som mina lagkamraters, haha. 

Smellwell i julklappsspelet

För att driva lite med laget men även för att ge dem en på riktigt bra julklapp har jag köpt ett gäng. Vi ska ha julklappsleken med laget i mellandagarna och julklappsutdelning med klassen innan vi går på jullov. Tills dess ska jag köpa Smellwell och slå in. 

Malin, inköpare

Jag har börjat med en ny rutin på jobbet. Jag och en eller flera kollegor tar lunchpromenader 20 minuter varje dag. Det är väldigt härligt att byta skor en stund, komma ut och röra på sig och få en massa frisk luft. Eftermiddagen känns så mycket enklare efteråt!

Illaluktande skor

Visst finns det nackdelar med våra lunchpromenader, främst att skorna får stå under skrivbordet efter promenaden. Ibland när jag sitter och knappar på tangentbordet förekommer en viss odör som inte är allt för trevlig. Då är jag väldigt tacksam över mina doftpåsar som gör att fukten i skorna absorberas och att skorna luktar betydligt bättre än tidigare. 

Per, snickare

Jag har inte direkt reflekterat över Smellwell i vidare utsträckning. Jag fick dem av min arbetsgivare för ett par månader sedan och visst har det luktat godare, eller mindre vidrigt, i omklädningsrummet och fikarummet efter det. Här arbetar från och till cirka 40 gubbar och den ena luktar värre än den andra, haha. Smart drag av våra arbetsgivare måste jag säga. 

Julklappsrim

Nu när vi pratar om det tänker jag att det ju faktiskt är ett bra julklappstips till julklappspelet. Hoppas min bror får dem, hans fötter luktar ännu värre än mina. Även om jag inte är någon klippa på att rimma ska vi till julklappsspelet ha ett julklappsrim till varje paket, vi får väl se hur detta ska gå.

Frida, idrottslärare

Jag är en person på språng och packar ofta allt i mer eller mindre samma väska. Saker till jobbet, till träning och om jag ska iväg på helgen. För att det inte ska bli fullständigt kaos med ordningen i väskorna försöker jag ha träningskläder och träningsskor i en väska i väskan. I träningsväskan har jag även doftpåsar för att inte förpesta all övrig packning.

Hållbara träningskläder

För att träningskläderna ska hålla sig fräscha så länge som möjligt och hålla längre har jag hört att de ska torka innan de packas ner. Det var något med att bakterier trivs som bäst i fuktiga miljöer vilket låter vidrigt. Eftersom Smellwell absorberar fukt känns det som att bakterierna minimeras på köpet, om det är så vet jag inte, men det känns bra.

Smellwell online

Märk skillnaden med Smellwell och du kommer inte kunna vara utan dem. Köp smellwell online eller i någon av våra butiker runt om i Sverige.

Andra 'Personligt' inlägg