Clubdagar - 25% rabatt på allt* SE HÄR

INTERSPORT Umeå Mariedal

Björnvägen 1, 90640 Umeå
Öppet idag:
10:00-19:00

Vardagar:
10:00-19:00
Lördagar:
10:00-17:00
Söndagar & Helgdagar:
12:00-17:00
Utökat sortiment
Cykel, Löpning, Hockey, Alpint, Längd, Fotboll, Outdoor, Jakt/Fiske, Innebandy, Handboll, Team, Padel
Service
Skridskoslipning, Alpinservice, Skiselector, Cykelservice, Formgjutna sulor, Löpanalys, Längdservice

INTERSPORT Umeå Mariedal

Välkommen till INTERSPORT Umeå Mariedal – sveriges STÖRSTA sportbutik med 5200 kvadratmeter sport!

Här finner du Umeås i särklass bredaste urval av sportprodukter, som innehåller det mesta från de flesta leverantörer. Hos oss får du alltid det lilla extra – när vi exempelvis provar ut rätt sko så ger vi gärna tips om hur du kan förbättra ditt löpsteg, eller formar en fotbädd för att ytterligare öka komforten. Köper du ett par skidor så vill vi gärna visa dig hur du vallar och tar hand om dem på bästa sätt, för att du skall få ut så mycket som möjligt av din investering.

Var du än befinner dig i butiken så finns våra kunniga produktexperter på plats, som i de flesta fall har idrottat själva på en hög nivå. Vi brinner för att hjälpa dig att hitta rätt lösning för att du skall ta nästa steg; komma igång med träningen och fortsätta din resa mot ett mer aktivt liv!

I butiken hittar du exakt allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med en tydlig specialisering mot löpning, fotboll, hockey, fitness, outdoor, cykel och skidor. Dessutom har vi en sällsynt välutrustad serviceverkstad som hjälper dig att justera eller reparera din befintliga utrustning.

Välkommen in att prata sport med oss!