Sida 1 av 7

adidasskor på Intersport

adidasskor online finns hos oss på Intersport, både i butik och på vår e-handel. Här finns en mängd olika skor för olika ändamål. Till exempel löparskor, fotbollsskor, tofflor och sneakers från adidas. På Intersport hittar du adidaskor till barn, dam och herr och flera modeller som kan användas oavsett. I sortimentet finns ett stort utbud av olika stilar och färger. Klassiska vita sneakers, en mer urban stil i kanske svart, grått eller khaki samt fotbollsskor i blått, grönt, rosa med mera. Här finns helt enkelt det mesta för de flesta.

kända adidasmodeller på intersport.se

Varumärket har ett brett utbud av olika skotyper och tillhandahåller skor träning, löpning, olika sporter och till vardagen. För den aktiva finns till exempel ett välarbetat utbud inom fotbollen med modeller som Predator, Copa och Nemeziz i serien Exhibit Pack. För den som vill ha ett par schyssta sneakers finns både Falcon, Chaos, Advantage och många fler. Även adidastofflan har blivit en riktig statusmarkör precis som de ursprungliga och klassiska basketskorna och löparskor från adidas.

Erbjudande på adidasskor

Precis som hos de flesta varumärken finns skomodeller i olika prisklasser. Beroende på material, teknisk utveckling och olika detaljer får du naturligt betala lite mer för vissa modeller. Vill du fynda är det en god idé att hålla ögonen öppna när vi på Intersport har olika erbjudanden. Till exempel 3 för 2 på skor, en generell rabatt om t.ex. 25% på hela sortimentet eller när du får 100 kr tillbaka för varje 500 du handlar för. Då kan du fynda och hitta riktigt billiga adidasskor bland annat.

Rea på adidas

Precis som vårt övriga utbud har vi då och då även rea och större kampanjer som inkluderar våra varumärken. Även då har du chansen att köpa billiga skor och göra fynd på nedsatta varor. Barnskor, damskor och herrskor - kanske förra årets modeller är nedsatta och ska säljas ut eller årets kollektion som är på kampanj. På Intersport har du alltid 365 dagars öppet köp och kan smidigt handla och returnera online och i butik.