Sida 1 av 83

Kläder till dam online

Köp kläder för dam online hos oss på intersport.se eller i någon av våra butiker runt om i Sverige. På Intersport finns damkläder från flera välkända märken som adidas, Nike, Etirel, Reebok, Puma, Craft och Peak Performance med flera.

Allt från dyra till billiga damkläder

Här finns allt från dyra avancerade kläder i högsta kvalitet och billiga damkläder som ändå inte minskar på design och funktion. Vi har damkläder för olika typer av träning och sport, för olika storlekar, mängder av märkeskläder och för olika livsstilar och klädstilar. Dessutom har vi efter varje säsong rea på våra kläder vilket möjliggör för dig som är ute efter billiga kläder och riktiga fynd. På Intersport finns ett brett utbud av kläder för dam. Allt från damjackor, funktionströjor och underställ till yogakläder, sport-bh och fotbollströjor och en massa mera.

Vårmode, höstmode och massa inspiration

Vi har allt från sportkläder och träningskläder till det snyggaste inom Athleisure-trenden där mode och sport kombineras. Allt för att du ska möjliggöras en så aktiv, och samtidigt snygg, vardagsstil som möjligt. Att kombinera träningsinspirerat mode i din vardagliga stil är något som vi på Intersport i stort sett arbetat med sedan starten. Att inte begränsas av kläderna när du har lust att röra på sig är något vi tycker är viktigt och prioriterar vi vårt framtagande av våra kollektioner.

Damkläder för en aktiv vardag

Beroende på om du löptränar, tränar på gym eller tar en promenad på lunchrasten vill vi sälja så snygga träningskläder att du ska kunna bära dem även i vardagen. Ett par träningstights och löparskor hör idag inte bara hemma i träningsmiljöer utan passar lika bra på många arbetsplatser, på en aw eller för en dag på stan.

Damkläder online

Att köpa kläder online ska vara enkelt, smidigt och prisvärt. På Intersport gör vi allt vi kan för att erbjuda en så bra köpupplevelse för våra kunder som vi bara kan. Oavsett om du vill köpa barnkläder, träningskläder eller just damkläder. Vi har kontinuerligt erbjudanden på kläder och skapar bra kampanjer för att du ska hitta billiga kläder med hög kvalitet. Vi erbjuder fri frakt till samtliga butiker och möjliggör även frakt till postombud eller hemskickat för den som hellre önskar det. Du kan även boka en vara online för att säkerställa att den finns i butik när du kommer dit nästa gång och kan prova och känna innan du bestämmer om du vill köpa den eller inte. Vi har dessutom fria returer i alla våra butiker och 365 dagars öppet köp oavsett om du köper damkläder, herrkläder eller barnkläder.