Sommarens badmode för damer
Livsstilsguider

Sommarens badmode för damer

Säsongens badmode för dam är här! För alla stilar, kroppar och behov.

3 juni 2021

Snygga badkläder till dam

Uppdatera säsongens badmode med nya favoriter! Hitta rätt bland olika modeller, mönster, färger och kul detaljer. Det viktigaste är att du känner dig bekväm på stranden, i vattnet eller om det vankas after beach. Hitta en variant som passar vad du än ska göra eller välj ut olika modeller och färger för olika användningsområden. 

Trekantsbikini

En trekantsbikini är en klassiker och alltid ett säkert kort! Passar alla åldrar och stilar och kan enkelt och smidigt varieras efter dina önskemål. Finns i mängder av mönster och färgkombinationer och med olika detaljer och små extra funktioner. 

Baddräkt

Bikinis i all ära men en baddräkt kan vara minst lika skön och snygg, om inte snyggare och skönare? Allt fler modeller och varianter bubblar upp vilket ger möjligheten att inte ge upp förrän du hittar helt rätt. Och när du gör det kan ingenting stoppa dig!

Bikini med high support

Alla ser vi olika ut och har olika kroppar, dessutom hittar vi på olika saker på stranden och kan av båda anledningarna behöva en bikini med mer support. Anpassa ditt val av bikini efter dina behov och vad som passar dig och din kropp.

Tips! En snygg sport-bh kan vara det perfekta alternativet om det är dags för beachvolleyboll eller stand up paddle board.

Bandeaubikini

För den med fokus på bra bränna och snygg look på stranden brukar bandeaubikinin vara en välkomnande modell. De är ofta axelbandslösa, om inte kan du ofta ta bort banden, vilket är snyggt och ett bra val för den som håller koll från en solstol eller sippar på en kall dryck i beach baren.  

Strandaccessoarer som sätter stilen

Oavsett vad du hittar på när du är på stranden kan olika accessoarer och tillbehör både ge dagen och stilen en extra touch. Med en volleyboll under armen och keps på huvudet maxar du den sportiga stilen medan du med en midjeväska och snygga tofflor kan piffa upp vilken outfit som helst.

Badmode online på intersport.se

På Intersport finns badmode i mängder för alla stilar, kroppar och behov. Hitta din favorit eller gå loss på flera olika beroende på dagsform och aktivitet för dagen. Förutom badkläder till dam har vi dessutom badmode för herr och badmode för barn du kanske vill kolla in. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg