Badmode 2023 – säsongens snyggaste bikinis och baddräkter
Livsstilsguider

Badmode 2023 – säsongens snyggaste bikinis och baddräkter

Säsongens badkläder för dam är här! För alla stilar, kroppar och behov.

Snygga badkläder till dam

Uppdatera säsongens badmode med nya favoriter! Hitta rätt bland olika modeller, mönster, färger och kul detaljer. Det viktigaste är att du känner dig bekväm på stranden, i vattnet eller om det vankas after beach. Hitta en variant som passar vad du än ska göra eller välj ut olika modeller och färger för olika användningsområden. 

Trekantsbikini

En trekantsbikini är en klassiker och alltid ett säkert kort! Passar alla åldrar och stilar och kan enkelt och smidigt varieras efter dina önskemål. Finns i mängder av mönster och färgkombinationer och med olika detaljer och små extra funktioner. 

Baddräkt

Bikinis i all ära men en baddräkt kan vara minst lika skön och snygg, om inte snyggare och skönare? Allt fler modeller och varianter bubblar upp vilket ger möjligheten att inte ge upp förrän du hittar helt rätt. Och när du gör det kan ingenting stoppa dig!

Sportinspirerade bikini

Sportiga inslag när det kommer till bikinis går hem hos oss som sportkedja. Tydliga detaljer från sportiga varumärken modeller inspirerade av snygga (och så sköna) sport-BH:ar. Dessutom perfekt för den som vill ha ett lite mer täckande alternativ på stranden.

Tips! En snygg "riktigt" sport-bh kan vara det perfekta alternativet om det är dags för beachvolleyboll eller stand up paddle board.

Bikini med high support

Alla ser vi olika ut och har olika kroppar, för de med större byst är ofta high support välkommet. En bikiniöverdel med bygel och stabila kupor eller en mer täckande modell med mer stöd. Det är inte bara överdelen som kan väljas med fokus på support, en byxa i hipster- eller boxermodeller eller en variant med hög midja är ett bra tips.

Strandaccessoarer som sätter stilen

Oavsett vad du hittar på när du är på stranden kan olika accessoarer och tillbehör både ge dagen och stilen en extra touch. Med en volleyboll under armen och keps på huvudet maxar du den sportiga stilen medan du med en midjeväska och snygga tofflor kan piffa upp vilken outfit som helst.

Badmode online på intersport.se

På Intersport finns badmode i mängder för alla stilar, kroppar och behov. Hitta din favorit eller gå loss på flera olika beroende på dagsform och aktivitet för dagen. Förutom badkläder till dam har vi dessutom badmode för herr och badmode för barn du kanske vill kolla in. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg