Barnens badmode 2024
Livsstilsguider

Barnens badmode 2024

Badnyheter för avslappnat strandhäng eller full fart i vattnet.

Välj badkläder till barnen

Badkläder till barn för lek i havet, poolen, eller på stranden och för strandtennisen, vattenspridaren, hopptornet, strandfotbollen eller alla nya vattenutmaningar. Vi har helt enkelt badkläder för sommarlovets alla dagar. Barnen ställer höga krav på sina badkläder; de ska funka till alla vattenlekar och strandaktiviteter, sitta på plats och vara mångsidiga och dessutom riktigt snygga. Låt barnen vara med och bestämma årets köp och utgå från barnen stil och behov på beachen.

Sköna bikinis till barn

När det kommer till bikini är det såväl komfort och design som är i fokus. Satsa på en som sitter på plats, är skön och givetvis riktigt snygg. Kul med bikini är att mixa och matcha och skapa olika olika personliga looks beroende på dagsform och aktivitet.

Snygga badshorts till barn

Till och från stranden är givet, i badet såklart men även på fotbollsplan och när det är dags för trädgårdslek. Grabbarna, och även en hel del tjejer, hoppar mer än gärna i badshortsen vid fler tillfällen än i plurret. Detta ställer kanske än högre krav både på komfort och utseende?

Bra baddräkter till barn

En bra baddräkt som dessutom är snygg är en vinnande kombo! Den sitter väl på plats och ger utrymme för all lek barnen kan tänka sig, både i och utanför vattnet. Att det idag finns en uppsjö av olika modeller, färger, mönster och snitt gör det bara roligare (och svårar?) att välja en favorit. 

Badkläder för små barn

När det kommer till familjens yngsta är det flera viktiga delar när det kommer till val av badkläder. De ska vara sköna, badvänliga, skydda mot sol och inte vara allt för krångliga att komma i och ur. Har de dessutom roliga färger och mönster ökar chansen att våra minsta hoppar i dem.

Somriga accessoarer

Som bra solskydd, praktiskt tillbehör eller för att lyfta vilken strandoutfit som helst. Rätt accessoarer kan verkligen göra stor skillnad. En keps, hatt, väska eller solglasögon - här är det bara kreativiteten som sätter stop.

Skoj vatten- och strandlek

Kidsen kan bada i evigheter och vill sällan gå upp ur plurret. Visst kan de underhålla sig själva och varandra som det är men med lite roliga strandleksaker och kul utrustning för vattensport finns det inget slut. Dessutom finns det väldigt mycket bra grejer som både är roliga och underlättar livet i vattnet, t.ex. simglasögon, simfötter, puffar med mera.

Barns badmode online

Vi har massa roliga, snygga och sköna plagg att gå loss i för sommarens badsäsong! Låt barnen vara med och välja flera olika att mixa mellan eller kom tillsammans fram till den bästa modellen för just ditt barn och hur deras sommardagar brukar se ut. Förutom badkläder till barnen har vi dessutom skapat inspirerande guider för badmode för herr och badmode för dam som du inte vill missa.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg