Inneskor och innetofflor till skola och förskola
Livsstilsguider

Inneskor och innetofflor till skola och förskola

Mycket att tänka på när skolan börjar igen efter sommarlovet.

1 augusti 2019

Inneskor till barn

När det är dags för skolstart och att börja med rutinerna igen efter det långa sommarlovet får man tänka till. Vad kommer barnen behöva inför terminen, vad kommer vi behöva köpa nytt och vad kan ärvas från syskon och vänner? På många förskolor och skolor rekommenderas innetofflor i klassrum och de allmänna lokalerna. Ett mer behagligt och fotriktigt alternativ än att hela tiden gå barfota men betydligt smidigare och renare än att gå med sneakers eller kängor även inne. 

Höstens 5 trender till kidsen - se barnkläder, barnskor och tillbehör som trendar!

Barnskor att ha inomhus

Vad ska man då tänka på när man köper inneskor? Ja, förutom att hitta rätt modell är det bra att tänka på att hitta en fotriktig variant samtidigt som barnet givetvis också ska trivs i skorna hen har på sig hela dagarna. 

Läs även mer om vad du ska tänka på när du köper gummistövlar till barnen.

Innetofflor för barn

För dem som ofta har varma fötter är innetofflan ett perfekt skoval. Tofflan är ofta av slip-in modell där det bara är att ”köra i” foten. Då kan du vara först ut på rasten då tofflorna är lätta att ta av sig för att snabbt hoppa i uteskorna. 

Crocs till barn och vuxen

Flip-flop och mer traditionella badtofflor kan upplevas lite löst sittande på foten. Då finns det även modeller med mer stabilitet och remmar. En toffla som blivit omåttligt populär de senaste åren är Crocs, eller foppatofflor som de också kallas. På Intersport har vi förutom Crocs till barn, dam och herr även tofflor från adidas, Etirel och Rip Curl. 

Sandaler till barn

Sandalen är en sko som alltid varit väldigt populär för både barn och vuxna. Kanske är det kombinationen av möjligheten till luft och dess passform som gjort skon så populär. Beroende på hur mycket ventilation som önskas finns sandaler med olika mycket remmar och luftinsläpp. 

Sandalen har dessutom blivit som en symbol för den fotriktiga skon. När ditt barn ska gå i skon under i stort sett hela dagen vill de flesta att den ska vara skön att gå i och bra för fotens ergonomi. Med funktion, materialval och genomtänkt design är passformen ofta reglerbar för att kunna anpassas efter individens fot. Vi har sandaler för barn och vuxen i märken som Nike, Ecco, Keen och McKinley.

Inneskor för idrotten

Om man har ett par inneskor till träning på fritiden eller idrotten i skolan går dessa givetvis också bra att ha som inneskor i skolan. Även här finns det olika modeller, allt från enklare varianter till mer avancerade. 

Träningsskor för barn

På Intersport har vi inomhusskor för dam, herr och barn i märken som adidas, Puma, Nike, Salming, Pro touch och Asics.

Inneskor online 

Vet du vilka inneskor du vill köpa till ditt barn kan du handla online hos oss på Intersport. Kolla igenom fler olika modeller, färger och mönster och beställ när ni har hittat rätt. Du har alltid 365 dagars öppet köp och kan antingen få ditt paket skickat till ombud eller hämta det gratis i butik. 

Inneskor på Intersport

När det är dags att köpa olika typer av skor är det ofta många frågor som uppkommer. Vill man rådfråga någon innan köp har vi flera skoexperter på våra skoavdelningar i butikerna. Du är alltid varmt välkommen in får att reda ut dina frågetecken och hitta rätt inneskor till barnen. 

Boka online och hämta i butik

Har ni hittat rätt sko online men vill prova innan ni köper kan ni använda vår funktion Boka & hämta. Då kan du undersöka skoutbudet hos oss online, reservera den eller de skor ni är intresserade av och köpa dem först efter ni är säkra på att de passar. 

 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg