1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR

Rengör sneakers och få dem att hålla

Bästa tipsen för hur du håller dina sneakers fräscha hela säsongen + superknepen för att rengöra dina vita skor med grejer du har hemma.

Vita sneakers från Nike

Rengör sneakers och få dem att hålla

Återanvänd förra årets favoriter - vi hjälper dig få dina sneakers att se ut som nya igen! Här får du de bästa tipsen på hur du håller dina sneakers rena och fräscha hela säsongen. Dessutom bonustips hur du rengör med grejer du har hemma!

Impregnera

Impregnera mera! Något som många slarvar med är att impregnera skorna direkt innan första användningen. Gör du det står skorna emot smuts och väta betydligt bättre vilket gör att de håller sig fräschare längre.

Håll koll på materialet på dina skor, kanske gäller olika impregnering för sulan och ovandelen. Ta hjälp av vår guide om skovård!

Tvätta

Slå sulorna mot varandra och få bort det värsta dammet och löst smuts undertill. För att lättare får bort ytliga fläckar är det bra att låta smutsen torka och därefter skrapa med nageln eller en skoborste. Behövs mer rengöring kan du, när skorna är torra, torka av dem med en fuktig trasa.

Behöver dina sneakers djuprengöras? Inga problem! Applicera några droppar skoputs på en våt skoborste och skrubba så att det bildas skum. Använd en tandborste om det är svårt att komma åt med skoborsten. Torka av med en handduk och upprepa.

Otippade knep!

Förutom skoputs och skorengöring kan du rengöra dina sneakers med grejer du har hemma. Här ger vi tre smarta tips som rengör dina sneakers och ger ett bättre resultat än du kunde ana:

Förvara och snöra om

Ett bra sätt för att se till att skorna håller sig fräscha mellan gångerna de används är det bra att lägga ner vanligt hushållspapper, våtservetter eller en doftpåse i skorna. Då får du bort dålig lukt som kan uppkomma, inte minst om du brukar använda dina sneakers utan strumpor. Om du tycker skorna ser sunkiga ut när du plockar fram dem är byte av snören ett enkelt och billigt sätt att förnya looken. Byt ut de gamla mot nya eller blöt de gamla i tvättmedel och tvätta i maskin med andra vita plagg (om du har vita snören!).

Dags att köpa nya snekers istället?

Hur mycket det än svider kanske de gamla godingarna har gjort sitt och du är värd ett par nya. På Intersport hittar du en mängd olika sneakers! I olika färger, olika modeller, olika stil och med med olika detaljer. Här finns sneakers från Nike, adidas, Puma, Vans, Converse, New Balance och många många fler till både till dam, herr och även barnsneakers såklart.