Säsongens snyggaste sneakers till barn
Livsstilsguider

Säsongens snyggaste sneakers till barn

De mest populära varumärkena på sneakers till barn.

3 juli 2023

Bästa barnskorna - topplista sneakers till barn

När det är dags att hitta skor till barnen är det mycket som ska stämma. Förutom storlek och behov är stil, mönster, färger och modell med mera precis lika viktigt, för visst kan skorna vara riktigt snygga och samtidigt vara fotriktiga och bra på basket- och fotbollsplan. Gå loss bland de snyggaste modellerna och mest populära varumärkena! 

adidassneakers till barn

adidassneakers till barn går nästan alltid hem, stilrena vita kombineras med diskret svarta, riktigt färgglada och med inspiration från 70-talets tennisbanor.

Nike-sneakers till barn

Air max även till kidsen? Såklart! Flera riktigt schyssta varianter av den trogna klassikern, till allt från de allra minsta till ungdomarna. Men även andra snyggingar som Revolution och Court-modellerna.

Vans till barn

För kidsen som vill maxa den urbana streetstilen på eller utanför skaterampen - kolla in säsongens nyheter från Vans.

Sneakers till barn från Puma

Sneakers från Puma bjuder på det mesta! Allt från djärva färger och grymt snygg grafik till klassisker i stilrena färger och mycket trendiga chunky sulor.

Barnskor, Energetics

Prisvärt, snyggt, bekvämt, fotriktigt, and the list goes on! Inte konstigt att dessa fritidsskor från Energetics uppfyller alla krav barnen ställer på en bra sko. Passar för både skola och fritid och är som en riktigt bonus lätta att hoppa i och ur.  

Sneakers till ungdomar

På Intersport har vi ett stort utbud av sneakers till ungdomar och barn. För de äldre barnen kanske även vuxenstorlekar passar när det kommer till skor och ni kan då ta del av topplistan för dam och herr.


 

Glöm inte strumporna!

Andra 'Livsstilsguider' inlägg