Säsongens snyggaste sneakers till barn
Livsstilsguider

Säsongens snyggaste sneakers till barn

De 10 mest populära sneakers till barn.

9 april 2021

Bästa barnskorna - topplista sneakers till barn

När det är dags att hitta skor till barnen är det mycket som ska stämma. Förutom storlek och behov är stil, mönster, färger och modell med mera precis lika viktigt, för visst kan skorna vara riktigt snygga och samtidigt vara fotriktiga och bra på basket- och fotbollsplan. Gå loss bland vårens mest populära modeller! 

Nike-sneakers till barn

Air max även till kidsen? Såklart! Flera riktigt schyssta varianter av den trogna klassikern, till allt från de allra minsta till ungdomarna. Men även andra snyggingar som Revolution och Court-modellerna.

adidassneakers till barn

adidassneakers till barn går nästan alltid hem, stilrena vita kombineras SS21 med diskret svarta, riktigt färgglada och med inspiration från 70-talets tennisbanor.

Sneakers till barn från Puma

Sneakers från Puma bjuder i vår på det mesta! Djärva färger, grymt snygg grafik, klassisker i stilrena färger och mycket trendiga chunky sulor.

Barnsneakers

Prisvärt, snyggt, bekvämt, fotriktigt, and the list goes on! Inte konstigt att dessa fritidsskor uppfyller alla krav barnen ställer på en bra sko. 

Sneakers till ungdomar

På Intersport har vi ett stort utbud av sneakers till ungdomar och barn. För de äldra barnen kanske även vuxenstorlekar passar när det kommer till skor och ni kan då ta del av topplistan för dam och herr. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg