Säsongens snyggaste sneakers till barn
Livsstilsguider

Säsongens snyggaste sneakers till barn

De 10 mest populära sneakers till barn.

2 september 2020

Bästa barnskorna - topplista sneakers till barn

När det är dags att hitta skor till barnen är det mycket som ska stämma. Förutom storlek och behov är stil, mönster, färger och modell med mera precis lika viktigt, för visst kan skorna vara riktigt snygga och samtidigt vara fotriktiga och bra på basket- och fotbollsplan. Gå loss bland vårens mest populära modeller! 

Vita sneakers till barn - en riktig klassiker

En riktig klasiker från Nike vi inte blir förvånade hamnar högt upp på topplistan för barnens sneakers. Här kommer barnen mest troligt växa ur dem innan de tröttnar på dem, helt enkelt ett riktigt säkert kort. 

Three stripes för barn

Vita adidassneakers med svarta three stripes, det kan inte bli fel! En klassiker med inspiration från 70-talets tennisbanor som går hem hos de flesta. 

Tygskor från Ralph Lauren

Tygsko från Ralph Lauren för de lite äldre barnen passar bra för den lite med klädda stilen i vardagen eller när kidsen ska hitta sköna skor som samtidigt är snygga nog för kalas eller skolavslutning.

Prisvärd sneakers till barn

Prisvärd sneakers som kombinerar enkel och stil ren design med bra grepp, flexibilitet och ventilation. Uppfyller alla krav barnen ställer på en bra fritidssko. 

Kul färgkombination från adidas

En klassisk modell i nytänkande färgkombination när klar blå möter aprikos i lätt neonnyans. Kardborrebanden är både tuffa och helt rätt i en skatestil men samtidigt gör de skon lätt att ta av och på.

Ljusrosa sneakers

Chunky sneakers som med sina flera färger och många block och grafiska element kan lyfta en hel outfit. Den höga sulan är snygg och och ger bra dämpning för komfort hela dagen.

Snekers med löparkänsla

Sneakers med extra mjuk mellansula och stötdämpande yttersula som gör komforten hög likt en löparsko. 

Snygga klassiker i vardagen

För de kidsen som är i full gång och samtidigt behöver bra skor är Nike Revolution ett bra alternativ. Riktigt snygg, smidig modell och stilren färg.

adidassneakers för barn

Den riktigt höga sulen ger inte bara en riktigt shysst look, den ger dessutom bra dämpning till barnens fötter. adidas Chaos i flera färgerna skapar ett kul och lekfullt intryck men är samtidigt diskret och lätt att matcha med. 

Rosa Nike Air Max

När rådande retrotrender blomstrar är Air Max från Nike med sitt ursprung i hip hop-kulturen helt rätt. Kombinationen av rosa och guld är pricken över i:et.

Sneakers till ungdomar

På Intersport har vi ett stort utbud av sneakers till ungdomar och barn. För de äldra barnen kanske även vuxenstorlekar passar när det kommer till skor och ni kan då ta del av topplistan för dam och herr. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg