Bästa fynden på Black Friday
Personligt

Bästa fynden på Black Friday

Tips för din shopping under Black Friday

Black Friday-köpen du inte vill missa

Euofori och maximala guldlägen, starten på en prisvärd julhandel eller bara hets och stress? Åsikterna och känslorna inför årets shoppingdag, Black Friday, är många. Här är smarta knep och bäst köpen under årets shoppinghelg.

Tips inför Black Friday

Oavsett om du ska shoppa loss totalt eller hålla det något mer sparsamt har vi listat 6 grejer det kan vara väl värt att hålla ögonen lite extra öppna på. Se också våra generella tips gällande shopping under erbjudanden och våra erbjudanden när Black Friday kickar igång.  

Bästa löparskorna

Efter en vår, sommar och höst med mycket löpning kan det i november verkligen vara en god idé att införskaffa i ett par nya löparskor. (Visst du förresten att de helst ska bytas ut en gång om året?) Kanske är det just nu, på årets shoppingdag, du ska passa på att köpa de där kvalitetsskorna som du kanske drömt om ett tag. Generellt sett är det nämligen ofta är de lite dyrare produkterna som är smartast att köpa under Black Friday. Högre originalpris ger högre summa i rabatt om det finns en generell rabatt under kampanjen.  

Inspireras och ta del av vårt test: Bästa löparskorna 2023

Cykel

Då cyklar inte riktigt är i säsong när Black Friday infaller är de ofta redan på rea eller har någon form av nedsatt pris. Har butiker eller e-handlare då dessutom en generell rabatt kan du göra en riktigt bra deal. Snacka om en trevlig överraskning när det sen till våren börjar bli dags att cykla igen och du kan plocka fram en sprillans ny cykel som du dessutom gjort ett riktigt fynd när du inhandlat.  

Årets vinterjacka

Något som däremot är i säsong är vinterjackor. Om du lyckats hålla dig från att inte köpa vinterns kappa eller dunjacka än är Black Friday ett guldläge. Ofta är detta ett inköp du ofta ändå ska göra den här tiden, något som går emot kritikernas vanliga motargument om att man allt för ofta köper saker man inte hade köpt annars och ändå inte är i behov av under dessa dagar. 

Hitta bästa vinterjackan för dig med våra test för herr, dam och barn

Padel

Sporten padel etablerades på den svenska marknaden och var inte rädd för att ta för sig. ALLA skulle plötsligt spela padel, nya banor önnade var och varannan vecka kändes det som och det kom den ena produkten efter den andra som skulle kunna förbättra ditt padelspel. Nu kan vi se att det till viss del var nyhetens behag och sporten har minskat på flera plan. Intresset svalnar, banor tvingas lägga ner och hypen på nya grejer är inte längre lika stor. Det är därför ett ritkigt bra läge för dig som fastnat för sporten att under Black Friday fynda padelracket med rabatt då många företag har ett överlager de säkert vill göra sig av med. Detsamma gäller med padelskor, lindor och padelkläder. Så håll ögen öppna och var redo för ditt livs padelfynd.

Klassiskt från kända varumärken

Att köpa klassiska grejer av hög kvalitet är en smart idé. Kläder eller skor som helt enkelt inte går ur tiden samtidigt som de är välgjorda och håller länge. För även om du i ärlighetens namn kanske inte har ett stort behov av just den varan just nu så står sig de klassiska grejerna både sett till mode och hållbarhet. 

Julklappar

Black Friday-helgen ses idag som startskottet för den årliga julklappshandeln. Inte så dumt alls då fördelarna är många! Du kan få betydligt mer för pengarna, du är färdig med de flesta julklapparna innan december ens har börjat och du kan dela upp julens alla utgifter på två månader istället för att centrera allt på endast december. Så se till att redan nu kolla upp vad nära och kära kan tänkas önska sig och shoppa dina julklappar på Black Friday. Eller varför inte kasta in riktigt fina grejer i julklappsspelet som du lyckats raffa åt dig?

Lagerrensningar 

Många företag tar tillfället i akt under en dag som denna och att hålla ögonen öppna för utförsäljningar eller lagerrensningar är ingen dum idé. Till exempel kan du hitta föregående säsongens träningskollektion eller kvarvarande sommarkläder som passar precis lika bra för en semester i årsskiftet eller nästa vår och sommar. Att du kan fynda bland produkter företagen helt enkelt har lite för mycket av är ett riktigt bra tips!

Black Friday 2023

Black Friday har de senaste åren varit stor succé på Intersport. I år vill vi skapa en större, bättre och än billigare Black Friday. Är du med? Håll ögonen öppna på vår e-handel och i våra butiker – här kommer det hända grejer!