Sida 1 av 3

Hockeyklubbor från Bauer och CCM

Köp hockeyklubbor online på intersport.se eller i någon av våra butiker runt om i Sverige. Vi har ett stort utbud av klubbor med olika vinkel, flex och kickpoint. På Intersport hittar du hockeyklubborna från marknadens bästa hockeymärken, allt från CCM Hockey och Warrior Hockey till klubbor från Bauer Hockey(https://www.intersport.se/bauer-hockey) och Easton Hockey.

Dyra och billiga hockeyklubbor

En ishockeyklubba skiljer mycket i pris, beroende på bland annat material, planerad målgrupp och ändamål. Du kan få en hockeyklubba för barn från 150-300 kr, då är det en nybörjarklubba i enklare modell som har bra kvalitet utifrån lugnare spel och låga krav från spelaren. När du går upp något i prisklass kan du räkna med en barnklubba i högre kvalitet, lättare vikt, bättre materialval och en klubba som håller längre. Vuxenklubborna är dyrare än klubbor för barn, de är av högre kvalitet och håller för tuffare spel av en spelare på avancerad nivå med höga krav på hockeyklubban. De startar på ett ordinarie pris runt 1500 kronor och upp mot 4000 kronor.

Hitta rätt hockeyklubba

Vi har hockeyklubbor för nybörjare och proffs, för juniorer och vuxen samt för utespel och i mål. När du väljer klubba ska du utgå från din kroppslängd, storlek på händerna och din styrka i överkroppen. Dessutom ska du givetvis gå på känsla och hitta den som passar dig, din åkning och skotteknik bäst. Med rätt klubba kan du maxa potentialen på isen och skapa förutsättningarna att prestera så bra som möjligt inom hockey.

Hockeyklubbans flex och kroppslängd

När du ska köpa hockeyklubba benämns dess hårdhet med definitionen flex, hur mycket klubban kan flexas baseras på hur hård den är. Hur lång den ska vara beror givetvis på hur lång spelaren är. En grundregel är att den ska vara lika lång som 80% av din kroppslängd. Kom in till någon av våra butiker för att få hjälp eller köp din hockeyutrustning och hockeyklubba online.