Sida 1 av 3

Hockeyskridskor

Köp hockeyskridskor online på intersport.se eller i någon av våra affärer. Vi har ett stort utbud med olika modeller, i olika storlekar och för olika fötter och hockeyspelare. Vi erbjuder dessutom hockeyservice för att du ska kunna underhålla dina skridskor och få dem att hålla så länge som möjligt.

Skridskor från Bauer, CCM och Warrior mm

På Intersport har vi ishockeyskridskor från marknadens största och bästa hockeyvarumärken, här hittar du till exempel Bauer Hockey(https://www.intersport.se/bauer-hockey), CCM Hockey och Warrior Hockey.

Vad skiljer en dyr och en billig skridsko åt?

När det handlar om skridskor är det, precis som för flera andra kvalitetsprodukter, ofta så att du får vad du betalar för. En dyrare skridsko är ofta av högre kvalitet och kan förväntas hålla längre än en billig hockeyskridsko. Det viktigaste när du köper skridskor är dock inte priset, precis som det mesta inom hockey. Att den har rätt passform och är av rätt storlek är betydligt viktigare och är avgörande för din skridskoåkning.

Skapa potential att åka bättre

Inte nog med att skridskons storlek och passform ska vara anpassad efter spelarens fot. Det är också viktigt att utgå från spelarens vikt, styrka och spelstil för att skapa potential att åka så bra och tekniskt avancerat som möjligt. Med skridskor anpassade för spelaren skapas potentialen att åka bättre, utvecklas och prestera mer.

Skridskoskydd

För att få skridskorna att hålla längre, bevara dess kvalitet och erhålla samma spelmöjligheter är en så enkel åtgärd som ett par skridskoskydd a och o. Skydden ger ett bra skydd för skenorna och de kommer slitas mindre och behöva slipas allt mer sällan.

Hockey online och i butik

Kom in till någon av våra Intersport-butiker för att få hjälp att hitta rätt hockeyskridskor och annan hockeyutrustning. Vet du vilka skridskor som ska köpas kan du snabbt och smidigt handla skridskor online. Här får du fri frakt och fria returer till samtliga butiker och vi på Intersport gör allt vi kan för att skapa en så bra köpupplevelse som möjligt.