Sida 1 av 6

Hockeyskydd från Bauer och CCM

Köp hockeyskydd online eller i någon av våra Intersport-butiker runt om i landet. Vi har ett stort utbud av allt från benskydd och hockeybyxor till axelskydd och armbågsskydd. Här finns flera storlekar, olika modeller och design. På Intersport hittar du kvalitativa skydd för hockey från marknadens största hockeymärken, till exempel Bauer Hockey(https://www.intersport.se/bauer-hockey) och CCM Hockey.

Skydd inom hockey

Halsskyddet är obligatoriskt på isen då det skyddar spelaren mot skador på halsen som kan ge livshotande skador. I princip alla bär idag även armbågsskydd, axelskydd och benskydd när de spelar hockey. Även hockeyhjälm och hockeyhandskar kategoriseras som skydd och viktiga för spelarnas säkerhet. Förutom de vanligaste skydden som vi gått igenom ovan finns även andra hockeyskydd. Till exempel skridskoskydd, tandskydd, suspensoar och motsvarande skydd till damer.

Hockeyskydd med rätt passform

Det finns i olika modeller av de flesta skydd, allt för att du som spelar ska hitta bästa passform och rörelsefrihet på isen. De ska vara följsamma och flexibla men samtidigt ge stöd och maximalt skydd. Besök någon av våra butiker för att prova olika skydd eller beställa hem ett par stycken för att se vilken modell som passar dig bäst.

Säkerhet på isen

Att ha bra skydd på isen är främst en säkerhetsåtgärd men även en trygghet och en skyldighet för att få spela. På Intersport har vi skydd både för nybörjare och spelare på avancerad nivå, hockeyskydd för barn och vuxna samt för utespelare och målvakter.

Hockeyskydd online och i butik

Välkommen in till någon av våra butiker för att få hjälp med din hockeyutrustning eller köp hockeyonline. I vår e-handel erbjuder vi alltid fri frakt och fria returer via våra butiker samt hemleverans och leverans och retur via posten. Du kan även göra research online och reservera dina varor för att sedan hämta och betala dem i butik, detta med vår tjänst boka och hämta.