1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR
Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!

Stormkök

40
  • 1
  • 2

Gasolkök för alla

Här på Intersport kan du hitta ett gasolkök som passar just dig. Det finns många modeller att välja mellan som drivs med antingen sprit, gas eller gasol. Ett stormkök är en fantastiskt produkt som kan användas när ni är på utflykt, campar eller är på långvandring. Det är ett utmärkt sätt att laga mat på utomhus, som ger en god variation till grillen som annars är standard vid matlagning utomhus.

Tillbehör till ditt gasolkök

Tillbehör för gasolkök är viktigt och vi på Intersport har ett stort utbud av sådana tillgängliga. Det handlar till exempel om matlagningsset med kastruller av tålig aluminium i olika storlekar och utföranden. Några är hopfällbara för att ta så liten plats som möjligt i din väska, vilket är en stor fördel. Det är inte kul att släpa runt med en otymplig och tung väska.

Andra tillbehör som kan komma väl till pass är tallrikar och muggar i lättviktsmaterial, så att ni har någonting att äta på. Även det hittar du i vårt sortiment och dessutom i många olika utföranden.

Gasolkök från välkända varumärken

I vårt utbud här på Intersport.se hittar du gasolkök från flera olika varumärken som är kända för sina högkvalitativa produkter. Du kan till exempel hitta stormkök från varumärken såsom Trangia, Primus och Hällmark. Det finns snygga gasolbrännare för stekhäll som står på ben vilket underlättar för din rygg vid matlagningen. Att under en längre tid stå böjd över kokkärlen är varken bekvämt eller ergonomiskt. Dock är det förstås fullt möjligt att sitta vid gasolköket också.

Vi fyller regelbundet på vårt utbud av gasolkök för att du alltid ska hitta de allra nyaste och bästa produkterna hos oss. Det finns också stormkök i olika storlekar beroende på om de ska användas till bara en eller flera personer. Gasolkök är någonting som funnits under en lång tid och som inte minskar i popularitet, det blev till och med årets julklapp 2020.