Sida 1 av 2

adidas löparskor

Köp adidas löparskor online på intersport.se eller i någon av våra butiker. Här hittar du allt bland annat adidas Ultraboost till herr och dam men även Solar Boost, Solar Glide och Pureboost. Alla modeller har olika specifika egenskaper för att du ska hitta den modell som passar just dig och ditt löpsteg. Extra dämpning, mer stabilitet eller med fokus på att vara en lätt löprsko. Det finns även löparskor anpassade för dig som pronerar, för dig som ska springa riktigt långt eller för dig på j akt efter en neutral löparsko. Med en joggingsko från adidas kan du vara säker på att du kommer längre och snabbare, kom in till någon av våra butiker för en löpanalys och prova ut dina löparskor här.

Skillnaden på en dyr och billig sko från adidas

Bland adidas sortiment finns flera olika modeller av löparskor, allt från dyrare mer avancerade varianter till enklare löparskor som är billigare. Det som skiljer löparskorna åt är ofta hur välutvecklad kvaliteten är på skorna, vilken finesser och funktioner som är tillagda och ofta även designens nivå och hur länge de kan förväntas hålla. Ett bra tips för dig som vill fynda eller göra kap är att titta på vår sko rea eller de generella erbjudandena och rabatterna som kontinuerligt finns på vår sajt och i våra butiker. Då kan du hitta löparskor på rea eller till nedsatt pris.

Utvecklas adidas löparskor

Adidas har arbetat med framtagning av sportkläder, löparkläder och olika modeller av skor sedan 1949. Utvecklingen går ständigt framåt för att kontinuerligt hitta mer avancerad teknik, nyare innovationer och snyggare design. Adidas löparskor har under åren fått flera utmärkelser och prisat på grund av sin kvalitet och design och flera modeller har blivit utsedda till bäst i test band löparskor flera gånger. De senaste åren har adidas även tagit ett stort grepp om att producera löparskor i återvunna material och ligger i framkant i området.

Löparkläder och tillbehör för löpning

Inte nog med adidas breda utbud av joggingskor finns även löparkläder, [träningskläder] (https://www.intersport.se/traning/klader) och andra [skor] (https://www.intersport.se/skor). Idag används kläder och skor från adidas inte bara i löparspår, på gym och i träningslokaler. I den rådande athleisuretrenden är stor både inom vårmode och höstmode och här är adidas med bland annat de karaktäristiska 3-stripes riktigt hett mode. Matcha snakers eller löparskor med tights och hoddie eller jeans och träningsjacka och du är helt inne.

Adidas online

Köper du adidas på Intersport.se har du alltid 365 dagars öppet köp, fri frakt och fria returer till samtliga butiker. Du kan betala dina löparskor med Klarna för att själv bestämma hur du vill betala. Vi gör allt vi kan för att du ska få en så bra köpupplevelse som möjligt.