Sida 1 av 5

Barnjackor från adidas, SVEA, Didriksson och Helly Hansen mm

Köp jackor till barn online på intersport.se eller i någon av våra butiker runt om i Sverige. Vi har ett stort utbud med allt från varma barnjackor, märkesjackor och dunjackor fast i polyester till regnkappor, sommarjackor och vårjackor. Vi har fler modeller, färger, mönster, passformer och prisklasser. Allt för att ni ska hitta den som passar bäst för ditt barn, oavsett ålder och storlek. Här hittar du marknadens bästa varumärken som Didriksson och Helly Hansen samt barnjackor från Peak Performance, SVEA, Nike och adidas.

Både dyra och billiga jackor

Det gäller att utgå från flera aspekter vid köp av jacka till barnen, priset är en av dem. Du vill hitta en billig barnjacka samtidigt som du vill att den ska vara av hög kvalitet och hålla länge. Beroende på material, tekniker, varumärke och hållbarhet varierar priset ofta. Hög kvalitet kostar ofta lite mer men det är också ofta ett bättre val för en mer hållbar investering, både för plånboken på sikt men även för miljön. Då kan du skänka eller låta den ärvas an en släkting eller familjekompis.

Barnjackor på rea

Ett väldigt bra tips för att hitta bra och samtidigt billigare barnjackor är att hålla koll på vår rea. Efter säsongens slut har vi nämligen rea och du kan fynda barnkläder och jackor till barnen till riktigt bra pris. Håll även ögonen öppna under övriga tider då vi har erbjudanden, rabattkoder och kampanjer och annat kontinuerligt. Perfekt för dig som vill köpa jacka med rabatt.

Hitta rätt jacka till barnen

Att utgå från hur, när och var barnen ska använda jackan är en bra utgångspunkt. Går barnen på förskola och ska använda den dagligen bör den tåla en hel del. Vara vattentät, slitstark och varm beroende på årstid och väder. Är de äldre ställs ofta andra krav, till exempel på passform och att det ska vara en snygg jacka.

Jackor online

Oavsett vilken jacka du är ute efter har vi på Intersport jackor för hela familjen, köp damjackor, herrjackor och barnjackor online eller i butik. Online handlar du smidigt och enkelt och kan själv välja hur du vill betala genom vårt samarbete med Klarna. Du kan även välja om du vill hämta ut dina varor i butik, på ett postombud eller få det hemskickat. Leverans och returer till butik är gratis och du har alltid 365 dagars öppet köp oavsett vart du handlar.