Sida 1 av 2

Fotbollsskor till damer från adidas, Nike och Puma

Köp fotbollsskor för damer online på Intersport.se eller kom in till någon av våra butiker. Här hittar du fotbollsskor från adidas, Nike och Puma. Även vilket underlag du spelar på är avgörande för ditt köp av fotbollsskor. Är det säsong att spela inne, spelar ni på konstgräs, grus eller vanligt gräs? Oavsett om du ska ha fotbollsskor till inomhus eller utomhus, grässkor, konstgrässkor, grusskor. Att ha rätt skor för underlaget du spelar på gör spelet betydligt svårare och kan faktiskt öka risken för skador.

Skillnaden på billiga och dyra fotbollsskor för dam

På Intersport har vi ett brett utbud inom fotboll och erbjuder både dyrare och billiga fotbollsskor till dam. På olika skor kan det skilja mycket i pris och det är inte helt lätt att förstå vad som kan så mycket. Grundprincipen i att du får vad du betalar för stämmer i. många fall. Du får i en dyrare sko ofta bättre kvalitet, mer stabilitet och bättre passform till exempel. Ofta är det inte en fråga bara om kvalitet eller hållbarhet, särskilt inte när det kommer till de fotbollsskor som kostar över tusen kronor mer än andra modeller. De riktigt dyra skorna är givetvis riktigt bra skor men de är också en fråga om varumärkets design och rådande efterfrågan.

Rea på fotbollsskor

För den som vill köpa billiga fotbollsskor är det en god idé att kolla in våra skor på rea. Efter varje säsong vill vi nämligen göra plats för nyheter och öppnar vår skorea. Då och då har vi även erbjudanden på skor, till exempel en rabattkod på fotbollsskor, 3 för 2 på skor eller 20% rabatt på skor. Det finns helt enkelt många möjligheter för dig som vill att hitta billiga skor online på intersport.se eller i någon av våra Intersport-butiker.

Skor efter din spelstil

Det är inte bara dina fötter och underlaget du spelar på som avgör vilken sko som är mest lämpad. Att hitta rätt fotbollsskor för din fot och spelstil speglar ditt spel till stor del. Beroende på vilken position du spelar på, hur du rör dig på planen och vad du vill uppnå kan en sko både hindra och möjliggöra dig på planen. Vilken spelstil du har avgör vilken sko du bör ha, kanske en sko med extra stabilitet eller en sko som är lätt och möjliggör extra snabbhet eller smidighet. Oavsett din spelstil och positionering på plan har vi fotbollsskorna för dig. För att maxa din potential, kapacitet och prestation är rätt fotbollsskor a och o.

Fotbollsstrumpor, benskydd och benskydd mm

Komplettera träningsväskan med allt du behöver för fotbollsträning och match. Vi har allt från fotbollsstrumpor, handskar och benskydd till fotbollströjor, träningsbyxor och givetvis fotbollar. Vi har även kläder, utrustning och fotbollsskor för barn och herr så ni kan spela fotboll hela familjen.

Köp fotbollsskor online

Köp skor online eller besök någon av våra butiker. I butik kan du få hjälp och råd av våra duktiga medarbetare och prova ut skorna tillsammans med dina benskydd och strumpor. Köper du fotbollsskor online har du fri frakt till vilken av våra Intersportbutiker du vill och om du inte skulle vara nöjd har du fria returer via butik. Vill du göra research online men ändå prova fotbollsskorna innan du köper dem kan du använda vår tjänst boka & hämta. Då kan du reservera önskade skor på vår e-handel och hämta ut dem i butik och prova ordentligt innan du köper dem.