Tips på julklappar till barn
Livsstilsguider

Tips på julklappar till barn

Mycket av förväntningar ligger ofrånkomligt i julklapparna. Här är bästa julklappstipsen till barn.

24 december 2019

Julklappar till barn

Julen är barnens högtid, och även om julkalender, lussebullar och familjemys är viktigt så ligger mycket förväntningar ofrånkomligt i julklapparna. Även om önsklistor är bra är det ibland kul att överaska också, men vad ska man då köpa? Här är bästa julklapparna till barnen.

Vill du rimma på julklapparna? Vi har skrivit en mängd riktigt roliga, fyndiga, kluriga, smarta och bra julklappsrim du inte får missa

Vinterlek

Givetvis ska du vara ledig, ligga på soffan och bara mysa under julledigheten. Men för att kunna njuta lite extra är lite rörelse och frisk luft innan ett bra tips. Med ett par skridskor, en snowracer, pulka eller ny overall i julklapp är det en självklarhet både för stora och små att komma ut och testa i snön. Susa ner för backen, bygga snögubbar eller lära sig nya tricks på isen är verkligen roligt. All ny energi och den goa känslan i kroppen när man kommer in är bara en bonus. 

Märkeskläder

Ofta har barnen stenkoll på vad som gäller i klädväg och med de rätta varumärkena har du redan kommit långt. Ofta vill de att loggorna ska vara synliga och ju större är oftast bättre. Och skulle det blir lite fel har vi ju alltid 365 dagars öppet köp. 

Sportprylar

Om barnen idrottar mycket finns det ofta ett behov här, alltid är det något som behövs nytt. Har de ännu inte riktigt hittat sin sport kanske en julklapp som kan uppmuntra till någon idrott är en god idé. 

Skidåkning

Beroende på vart i landet du bor och hur mycket tur vi har med vädret kan man ju hoppas på en vit jul. Skidutrustning och skidkläder är ett säkert kort för kidsen som redan på sommaren börjar prata om skidresan, nya tricks i parken och vilka backar man mest ser fram emot till vintern.

Bra-att-ha-grejer

Om ditt barn räknar antalet klappar och tycker kvantitet går före kvalitet är det ett smart tips att köpa några klappar som barnen verkligen behöver, något de kanske hade fått ändå. Det kan vara förhållande vis billiga julklappar som gör mycket under julklappsutdelningen. 

Kläder för utomhuslek

Vi vet hur bra det är med frisk luft och rörelse - att ge barnen kläder för utomhuslek i alla väder är smart. Kanske inte det som står högst upp på önskelistan alla gånger men om det kombineras med ett presentkort till en höghöjdsbana eller djurparksbesök kanske det går hem lite bättre? 

Skridskoåkning

Förhoppningsvis bjuder mellandagarna på kalla temperaturer och spegelblanka isar. Eller så är det plusgrader och inte en ispunkt så långt ögat kan nå. Oavsett om det blir skridskoåkning utomhus eller i en ishall är det ett kul sätt att röra på sig och kul utrustnnig för skridskoåkningen kan vara ett klockrent julklappstips. Om ni ska ut och åka, tänk er för och lär er om issäkerhet om olyckan skulle vara framme!

Bollar

Ett runt paket ger ofta en förvarning om vad som kan vara innehållet, inte blir man besviken för det. Bollar i olika storlekar och för olika sporter är ofta ett säkert kort. Håll i porslin, julgranskulor och adventljusstakar - det kan vara svårt att inte testa sin nya julklapp med en gång.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg