Bästa julklappstipsen
Livsstilsguider

Bästa julklappstipsen

Årets bästa julklappar oavsett stil, ålder och intresse på den du ska köpa till.

Julklappar inom träning och hälsa

Intersport gör julen enkel. Här finns prisvärda plagg och prylar för alla aktiva dagar. Mjuka och hårda klappar till hela familjen, samlat på ett ställe. Och när du ger bort sport stöttar du föreningslivet. Idrott, gemenskap och glädje för massor av barn och unga runt om i landet. En klapp till syrran blir samtidigt en klapp till föreningslivet. Julen blir extra god alltså. I den här guiden ger vi bästa tipsen på julklappar.

Ska du dessutom rimma på alla julklappar hjälper vi dig en bit på vägen med roliga och bra julklappsrim och tips på julklapparna till julklappsspelet för olika summor.

Julklappar till bolltrollaren

På Intersport älskar vi sport, all typ av sport! Vi har kunskapen, erfarenheten och produkterna för att hjälpa dig hitta en julklapp till en riktigt sportig typ. Innebandyklubbatennisrackfotbollsskorbasketkorgpingisbord eller hockeyskridskor för att bara nämna några förslag. Vi tror på mer rörelse, gemenskap och träning och gör allt vi kan för att privatpersoner och föreningar ska ha de bästa förutsättningarna för mer rörelse.

För skidentusiasten

För den som älskar att kasta sig ner för hårt pistade nedfarter eller i den puderlika nysnön är julklappsalternativen många. Skidor, pjäxor, stavar eller skidkläder är bara början inom alpint. Dock finns även två julklappar som kan vara viktigare än några andra, ryggskyddet och skidhjälmen. Den förstnämnda skyddar ryggen mot smällar och värmer även lite extra och skidhjälmen är den viktigaste säkerhetsåtgärden och en självklarhet i utrustningsväg i backen.

Julklappar till märkesnörden

De mest klassiska varumärkena kan aldrig bli fel. Peak Performance, adidas, Nike, Vans, Puma, Under Armour, Röhnisch, Kari Traa, 8848, Craft, Björn Borg, Casall, Reebok, Haglöfs, Helly Hansen, J. Lindeberg, Houdini, Champion, Didriksson, Lyle & Scott och många fler. Något för alla åldrar, stilar och tillfällen. 

Julklappstips för skogsmullen

Livet i naturen kan en inte få för mycket av, alla mår vi bra av att spendera mer tid ute i friska luften. En julklapp som uppmuntrar till mer friluftsliv är perfekt både för den som redan upptäckt tjusningen med utomhusäventyr men även för den som behöver en liten knuff i baken för att ge sig ut.

Grejer för hemmatränaren

Efter ett minst sagt upp-och-nedvänt år där ingenting har varit sig likt har heller inte träningen set ut som den brukar. Många har tränat mer ute och hemmaträningen har fullkommligt exploderat. Med några få träningsredskap i källaren, tvättstugan eller garaget har du alltid möjlighet att riva av ett snabbt pass. Många redska är mångsidiga och flexibla och kan användas för flera muskelgrupper. Perfekt julklapp för någon som behöver en spark i baken eller kanske en julklapp till dig själv?

Julklapp till den löptokiga

För han eller hon som ger sig ut och springer på julaftonsmorgon och som påstår att det är skönt efteråt, till hen är det givet inom vilken kategori en köper julklappar. En löpinspirarad julklapp kan också vara en väldigt bra idé för den som vill få en motivationsboost i sin löpning eller komma igång igen efter ett litet uppehåll. 

För den som vill ge något dyrar är en pulsklocka en grym idé. Perfekt att ge någon möjligheten att må lite bättre, sova lite bättre och faktiskt få ut mer av löpträningen. 

Julklappar för hen som har allt

Vi har alla dem på julklappslistan som har allt eller inte önskar sig någonting. Det mest klassiska i garderoben kan sällan gå fel, och är ofta väldigt uppskattat även om hen inte trodde hen behövde något. Saker som helt enkelt är väldigt bra att ha är ju en alltid lika välkommen julklapp. Underkläder, basplagg eller accessoarer är helt klart ett julklappstips som passar de flesta.

Julklapp till supporten

Vem blir inte glad för något från favoritlagets supportershop. På Intersport samarbetar vi med flera föreningar och tycker att allt annat än less is more gäller när det kommer till att stå upp för ditt lag. Skulle du göra den stora tabben och köpa fel lag har vi alltid 365 dagars öppet köp, gäller ju såklart om det skulle bli fel storlek, fel typ av supporterprodukt eller något annat som inte stämmer (så länge du inte valt att göra tryck på).

För den som tycker att mat är godare utomhus

Köp stormkök på Intersport! En hyllning till den svenska naturen och ett riktigt bra val för att främja friluftslivet och en aktiv livsstil utomhus. En kul julklapp till någon du bjuder ut på middag i det fria eller som vill ta friluftslivet till nästa nivå- I vår guide Laga mat med stormkök hittar du tips på mat och mer inspiration till matlagning utomhus!

Prenseter till barn

Barnen är ofta mittpunkten under julklappsutdelningen. Förväntnignarna är höga och pressen kan vara stor. Vad ska en köpa? Vad passar? Vad är populärt just nu? Ta del av tipsen nedan eller gå loss i vår egna guide som ger bästa tipsen på julklappar till barn i olika kategorier.

Aktiviteter på julen

För många är julen ett gäng dagar med mycket stress och sockerkickar i kombination med matkoma och stillasittande. Och visst är det till viss del en härlig del av traditionen. Många vill dock få in lite mer rörelse och aktiviteter på julafton och över juldagarna. Här kan du som har lite idétorka på vad man kan hitta på få massa inspiration på aktiviteter på jul. Allt från pulkarace eller yoga till längdskidor och långpromenad med skinksmörgås.

 • Skattjakt - kanske har tomten gömt en julklapp eller fikakorg i trädgården?
 • Längdskidåkning - anpassa nivån efter erfarenhet i sällskapet, passar både stora och små, nybörjare och mer vana skidåkare. 
 • Laga mat utomhus - värm på glögg och lussekatter eller gå all in och stuva grönkål och grilla prinskorv. 
 • Pulkarace.
 • Åka skridskor - rolig aktivitet oavsett om det blir på naturis, spolad is i parken eller i ishallen. 
 • Gymma utomhus - riktigt skönt att riva av ett pass mellan alla julträffar. 
 • Bygga en koja med familjen - så mysigt att njuta av mellanmålet i en koja ni byggt själva.
 • Ta en löprunda med en bra podcast - underbart sätt att få lite egentid i jul. 
 • Dricka kaffe/glögg i skogen - kanske kan kombineras med tipset ovan? Eller om ni bara är vuxna, kanske räcker med en vacker plats och några sittunderlag. 
 • Lyssna på ljudbok i trädgården - massa filtar, en kopp te och kanske ett tänt ljus eller två. 
 • Gå ut och fotografera - tidig morgonfrost, barn som leker i snön eller en hund som jaga snöflingor. 
 • Promenera och ring en vän eller släkting du inte träffar i jul.
 • Yoga i naturen - så härligt att koppla av och koppla bort en stund. 
 • Långpromenad eller lång långsam löprunda med stopp för fika och matsäck.
 • Spela in en en julhälsning till någon - här väljer ni själva hur avancerat ni ska gå. Från en enklare hälsning till musikvideo i pulkabacken?

 

Julklapp till pojkvän, mamma och bonusbarn

Kanske har du tydliga önskelistor att utgå ifrån, kanske har du det inte. Kanske vill du överraska någon med något de inte hade förväntat sig, kanske vill du gå på ett säkert kort. Kanske ska du köpa till halva släkten, eller bara en extra speciel person på din lista. Oavsett hur dina tankar går inför julhandeln har vi klappar till alla, samlade på ett ställe. 

Presentkort i jul

Vet du inte alls vad du ska köpa är ett presenkort i julklapp alltid ett säkert kort, i dubbel bemärkelse. Då kan personen köpa vad hen vill från vårt enorma utbud och du kan ta åt dig äran i slutändan. Du kan också öronmärka presentkortet till något speciellt och ge borrt det som ett upplevelsepresentkort. 

God jul från Intersport

Vi på Intersport vill önska alla en god jul med mycket kärlek, glädje och rörelse.  På allt du handlar ger Intersport tillbaka 3% till föreningslivet. Du behöver bara vara medlem och ansluta en förening som du tycker förtjänar lite extra. Så, en klapp till syrran blir en klapp till föreningslivet.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg