Julklappstips till dina nära och kära
Livsstilsguider

Julklappstips till dina nära och kära

Årets bästa julklappar oavsett stil, ålder och intresse på den du ska köpa till.

Julklappar inom träning och hälsa

Julen närmar sig med stormsteg! För vissa känns tiden oändligt lång, för andra alldeles för nära. Det är nu dags att börja fundera på vad du ska köpa i julklapp. Vi ger dig bästa tipsen på julklappar till pappa, mamma och övrig släkt & familj oavsett hur mycket du ska köpa för.

Ska du dessutom rimma på alla julklappar hjälper vi dig en bit på vägen med roliga och bra julklappsrim och tips på julklapparna till julklappsspelet för olika summor.

Julklappar till bolltrollaren

På Intersport älskar vi sport, all typ av sport! Vi har kunskapen, erfarenheten och produkterna för att hjälpa dig hitta en julklapp till en riktigt sportig typ. Innebandyklubbatennisrackfotbollsskorbasketkorgpingisbord eller hockeyskridskor för att bara nämna några förslag. Vi tror på mer rörelse, gemenskap och träning och gör allt vi kan för att privatpersoner och föreningar ska ha de bästa förutsättningarna för mer rörelse.

För skidentusiasten

För den som älskar att kasta sig ner för hårt pistade nedfarter eller i den puderlika nysnön är julklappsalternativen många. Skidor, pjäxor, stavar eller skidkläder är bara början inom alpint. Dock finns även två julklappar som kan vara viktigare än några andra, ryggskyddet och skidhjälmen. Den förstnämnda skyddar ryggen mot smällar och värmer även lite extra och skidhjälmen är den viktigaste säkerhetsåtgärden och en självklarhet i utrustningsväg i backen.

Julklappar till märkesnörden

De mest klassiska varumärkena kan aldrig bli fel. Peak Performance, adidas, Nike, Vans, Puma, Under Armour, Röhnisch, Kari Traa, 8848, Craft, Björn Borg, Casall, Reebok, Haglöfs, Helly Hansen, J. Lindeberg, Houdini, Champion, Didriksson, Lyle & Scott och många fler. Något för alla åldrar, stilar och tillfällen. 

Julklappstips för skogsmullen

Livet i naturen kan en inte få för mycket av, alla mår vi bra av att spendera mer tid ute i friska luften. En julklapp som uppmuntrar till mer friluftsliv är perfekt både för den som redan upptäckt tjusningen med utomhusäventyr men även för den som behöver en liten knuff i baken för att ge sig ut.

Grejer för hemmatränaren

Efter ett minst sagt upp-och-nedvänt år där ingenting har varit sig likt har heller inte träningen set ut som den brukar. Många har tränat mer ute och hemmaträningen har fullkommligt exploderat. Med några få träningsredskap i källaren, tvättstugan eller garaget har du alltid möjlighet att riva av ett snabbt pass. Många redska är mångsidiga och flexibla och kan användas för flera muskelgrupper. Perfekt julklapp för någon som behöver en spark i baken eller kanske en julklapp till dig själv?

Julklapp till den löptokiga

För han eller hon som ger sig ut och springer på julaftonsmorgon och som påstår att det är skönt efteråt, till hen är det givet inom vilken kategori en köper julklappar. En löpinspirarad julklapp kan också vara en väldigt bra idé för den som vill få en motivationsboost i sin löpning eller komma igång igen efter ett litet uppehåll. 

För den som vill ge något dyrar är en pulsklocka en grym idé. Perfekt att ge någon möjligheten att må lite bättre, sova lite bättre och faktiskt få ut mer av löpträningen. 

Julklappar för hen som har allt

Vi har alla dem på julklappslistan som har allt eller inte önskar sig någonting. Det mest klassiska i garderoben kan sällan gå fel, och är ofta väldigt uppskattat även om hen inte trodde hen behövde något. Saker som helt enkelt är väldigt bra att ha är ju en alltid lika välkommen julklapp. Underkläder, basplagg eller accessoarer är helt klart ett julklappstips som passar de flesta.

Julklapp till supporten

Komplettera Årets julklapp 2021 - evenemangsbiljetten - med något från favoritlagets supportershop. På Intersport samarbetar vi med flera föreningar och tycker att allt annat än less is more gäller när det kommer till att stå upp för ditt lag. 

Skulle du göra den stora tabben och köpa fel lag har vi alltid 365 dagars öppet köp, gäller ju såklart om det skulle bli fel storlek, fel typ av supporterprodukt eller något annat som inte stämmer. 

För den som tycker att mat är godare utomhus

Köp "årets julklapp 2020" på Intersport - Stormköket! En hyllning till den svenska naturen och ett riktigt bra val för att främja friluftslivet och en aktiv livsstil utomhus. En kul julklapp till någon du bjuder ut på middag i det fria eller som vill ta friluftslivet till nästa nivå- I vår guide Laga mat med stormkök hittar du tips på mat och mer inspiration till matlagning utomhus!

Prenseter till barn

Barnen är ofta mittpunkten under julklappsutdelningen. Förväntnignarna är höga och pressen kan vara stor. Vad ska en köpa? Vad passar? Vad är populärt just nu? Ta del av tipsen nedan eller gå loss i vår egna guide som ger bästa tipsen på julklappar till barn i olika kategorier.