Julklappstips till dina nära och kära
Livsstilsguider

Julklappstips till dina nära och kära

Julen närmar sig med stormsteg! Vi ger dig bästa tipsen på julklappar oavsett vem du ska köpa till och för hur mycket.

Julklappar inom träning och hälsa

Julen närmar sig med stormsteg! För vissa känns tiden oändligt lång, för andra alldeles för nära. Det är nu dags att börja fundera på vad du ska köpa i julklapp. Vi ger dig bästa tipsen på julklappar till pappa, mamma och övrig släkt & familj oavsett hur mycket du ska köpa för.

Ska du dessutom rimma på alla julklappar hjälper vi dig en bit på vägen med roliga och bra julklappsrim och tips på julklapparna till julklappsspelet för olika summor.

Stormkök

Köp årets julklapp 2020 på Intersport - Stormköket! En hyllning till den svenska naturen och ett riktigt bra val för att främja friluftslivet och en aktiv livsstil utomhus. En kul julklapp till någon du bjuder ut på middag i det fria eller som vill ta friluftslivet till nästa nivå- I vår guide Laga mat med stormkök hittar du tips på mat och mer inspiration till matlagning utomhus!

Utrustning för hemmaträning

Efter ett minst sagt upp-och-nedvänt år där ingenting har varit sig likt har heller inte träningen set ut som den brukar. Många har tränat mer ute och hemmaträningen har fullkommligt exploderat. Med några få träningsredskap i källaren, tvättstugan eller garaget har du alltid möjlighet att riva av ett snabbt pass. Många redska är mångsidiga och flexibla och kan användas för flera muskelgrupper. Perfekt julklapp för någon som behöver en spark i baken eller kanske en julklapp till dig själv?

Löparklocka

Att ha koll på sin puls, sovmönster och träning ger dig bättre koll på hur du faktiskt mår. Med en pulsklocka kan du dessutom få hjälp och guidning i träningen och nå resultat du inte trodde var möjligt. Du kan enklare sätta upp mål för din träning, utvärdera din träning och pusha på gränserna lite mer för varje pass. Idag kan du genom många alternativ använda samma pulsklocka till både löpning, simning och cykling med mera.  Se hur distans, medelhastighet och jämföra med tidigare pass är så mycket roligare än man kan tro. 

Underställ

Om ni ska på skidresa eller bara ser fram emot en vit jul i mellandagarna är ett underställ en bra julklapp. Om du väljer ett ullunderställ eller ett underställ i polyester är upp till plånbokens generositet samt hur understället ska användas. Oavsett är det kläder i funktionsmaterial att bära närmast kroppen som håll dig varm och torr i kylan. Då kan du vara ute och leka, åka skidor eller träna hårt och samtidigt hålla dig fräsch, bekväm och i behaglig temperatur kylan till trots.

Padelracket

Padel är en av Sveriges snabbast växande sporter just nu. Det är som en blandning mellan tennis och squash och är framför allt populär i Spanien och Latinamerika, där det finns tusentals banor och miljontals utövare. För några år sedan introducerades sporten i Sverige och padelhallar poppar nu upp runt om i landet. Många av de som testar sporten fastnar direkt. Massa glädje, härlig gemenskap och riktigt bra träning för den som får ett paddelrack i julklapp.

Ryggskydd och skidhjälm

För den som älskar att kasta sig ner för hårt pistade nedfarter eller i den puderlika nysnön är julklappsalternativen många. Skidor, pjäxor, stavar eller skidkläder är bara början inom alpint. Dock finns det två julklappar som kan vara viktigare än några andra, ryggskyddet och skidhjälmen. Den förstnämnda skyddar ryggen mot smällar och värmer även lite extra och skidhjälmen är den viktigaste säkerhetsåtgärden och en självklarhet i utrustningsväg i backen.

Sportutrustning

På Intersport älskar vi sport, all typ av sport! Vi har kunskapen, erfarenheten och produkterna för att hjälpa dig hitta en julklapp till en riktigt sportig typ. Innebandyklubbatennisrackfotbollsskorbasketkorgpingisbord eller hockeyskridskor för att bara nämna några förslag. Vi tror på mer rörelse, gemenskap och träning och gör allt vi kan för att privatpersoner och föreningar ska ha de bästa förutsättningarna för mer rörelse.

Saker man aldrig kan ha för mycket av

Det mest klassiska i garderoben kan sällan gå fel, och är ofta väldigt uppskattat. Saker som helt enkelt är väldigt bra att ha är ju en alltid lika välkommen julklapp. Underkläder, basplagg eller accessoarer är helt klart ett julklappstips som passar de flesta.

Prenseter till barn

Barnen är ofta mittpunkten under julklappsutdelningen. Förväntnignarna är höga och pressen kan vara stor. Vad ska en köpa? Vad passar? Vad är populärt just nu? Ta del av tipsen nedan eller gå loss i vår egna guide som ger bästa tipsen på julklappar till barn i olika kategorier.

Jacka

För den som är frusen eller tror att den kalla vintern kommer först efter jul även i år är en varm vinterjacka den bästa julklapp. På Intersport har vi jackor i alla färger, modeller, stilar och prisklasser. Kanske passar en skidjacka bäst, en tunn dunjacka att bära under skaljackan, en klassisk och snygg vinterjacka eller en riktigt varm jacka för när temperaturen smugit sig under nollstrecket? Skulle jackan inte passa i storlek eller mak är det bra att veta att vi har 365 dagars öppet köp på Intersport.  

Märkeskläder

De mest klassiska varumärkena kan aldrig bli fel. Peak Performance, adidas, Nike, Puma, Under Armour, Röhnisch, Kari Traa, 8848, Craft, Björn Borg, Casall, Reebok, Haglöfs, Helly Hansen, J. Lindeberg, Houdini, Champion, Didriksson, Lyle & Scott och många fler. Något för alla åldrar, stilar och tillfällen. 

Julklapp till pojkvän, mamma och bonusbarn

Kanske har du tydliga önskelistor att utgå ifrån, kanske har du det inte. Kanske vill du överraska någon med något de inte hade förväntat sig, kanske vill du gå på ett säkert kort. Kanske ska du köpa till halva släkten, kanske har du bara en person på din lista. Oavsett hur dina tankar går inför julhandeln har vi ett gäng bra tips. Julklappstips till pappa, mormor, extramamma, syskon, mostrar, bonusbarn, kusiner och många fler. 

Presentkort i jul

Vet du inte alls vad du ska köpa är ett presenkort i julklapp alltid ett säkert kort, i dubbel bemärkelse. Då kan personen köpa vad hen vill från vårt enorma utbud och du kan ta åt dig äran i slutändan. Du kan också öronmärka presentkortet till något speciellt och ge borrt det som ett upplevelsepresentkort. 

God jul från Intersport

Glöm inte att njuta i jul. Julklappar ska inte innebär stress utan ska vara det lilla extra som förgyller och en möjlighet att visa uppskattning. Vi på Intersport vill önska alla en god jul med mycket kärlek, glädje och rörelse.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg