Höstkläder för herr
Livsstilsguider

Höstkläder för herr

Ny säsong och dags att uppdatera garderoben med lite nytt!

8 september 2020

Nya höstkläder till herr

Ny säsong och dags att uppdatera garderoben med lite nytt! Nyckelplagen du inte klarar dig utan och accessoarerna som lyfter hela din outfit. Hitta det senaste sportmodet och en skön stil för hösten hos oss, här inspirerar vi till våra bästsäljare!

Västen

Ett bra värmande lager men också ett riktigt trendsäkert val. Från tidig höst och in på den mildare vintern md ett par kompletterande plagg till, en stickad tröja eller hoddie eller under skidjackan eller rocken.

Skor 

Snygga och bra skor är a och o för en schysst höststil. Oavsett om du endast transporterar dig ett par hundra meter till jobbet, står hela dagen på jobbet, strosar på stan eller vill ha funktion för en dagsutflykt. 

Pikétröjor och t-shirts

T-shirts för olika tillfällen, i olika modell och med olika uttryck kan man knappt ha för många av oavsett årstid och stil. En slapp modell att pysa runt i hemma eller ett mer stilrent val i pikétröjan för jobb eller middagar.

Jacka

Den mångsidiga lättviktsjackan, en vind- och vattentät funktionsjacka eller kanske en av varje för at vara helt på den säkra sidan? 

Hoddies & fleece

Höstens alla hoddies går ju inte annat än att älska! Både skönt och snyggt. Om du jobbar hemma, har en urban streetstil eller bara vill hänga i sköna plagg hemma eller i vardagen.

Accessoarer

Du kan rädda vilken outfit som helst med schyssta accessoarer eller maximera funktionen och värme med rätt prylar. Kitta upp dig med väskor, keps, mössa och andra smarta grejer.  

Andra 'Livsstilsguider' inlägg