Nya snygga kläder för herr
Livsstilsguider

Nya snygga kläder för herr

Ny säsong och dags att uppdatera garderoben med lite nytt!

Nya kläder till herr

Ny säsong och dags att uppdatera garderoben med lite nytt och fräscht! Nyckelplagen du inte klarar dig utan och accessoarerna som lyfter hela din outfit. Hitta det senaste sportmodet och en skön stil hos oss, här inspirerar vi till våra bästsäljare!

Jackor

Olika typer av jackor anpassade efter årstiden hör den nya säsongens garderoben till. Utgå från dina behov och olika aktiviteter i vardagen. Kanske behövs en för vardagen med fokus på schysst stil, en vattentät regnjacka när vädret är på det humöret och kanske en varmare jacka. Utgå från dig och och din vardag. 

Hoddies & fleece

En riktigt skön hodie går ju inte annat än att älska! Både skönt och snyggt. För de svalare kvällarna, om du jobbar hemma, har en urban streetstil eller bara vill hänga i sköna plagg i vardagen.

T-shirt & piké

Det behöver inte vara svårare än att uppdatera garderoben med ett gäng t-shirts och vips så är du klar! Vill du variera dig lite? När det kommer till pikéer är du rätt i stort sett året om. Passar lika bra till en skön, välklädd vardagstil som när du ska klä upp dig till tänderna men vill behålla ett uns av avslappning. 

Accessoarer

Du kan rädda vilken outfit som helst med schyssta accessoarer eller maximera funktionen och värme med rätt prylar. Kitta upp dig med väskor, keps, mössa och andra smarta grejer.  

Byxor & shorts

Utgå från dina behov och vilka aktiviteter du ser framför dig under säsongen; Vilka byxor och shorts är du i behov av? Promenader, golfrundor, hemmahäng eller aktiva vardagbestyr. Se över byxgarderoben, både så dina favoriter fortfarande passar och är fräsch men även så du har en modell som känns bra för det du ska hitta på. 

Snygga skor 

Snygga och bra skor är a och o för en schysst stil. Oavsett om du endast transporterar dig ett par hundra meter till jobbet, står hela dagen på jobbet, strosar på stan eller vill ha funktion för en dagsutflykt. 

Badshorts

För maxat strandhäng är det stort fokus på badkläderna, de ska vara snygga och passa din stil, men det viktigaste är att de är bekväma, sitter bra och på plats och får dig att känna dig snygg på stranden. Se vår inspirationsguide: badmode herr.

Shoppa kläder, skor och accessoarer!

Hos oss är det inspirerande och enkelt att handla det du och familjen behöver. För vardagen, fritiden och alla aktiva ögonblick. Vi har allt från utrustning och sportiga prylar till snygga kläder i sportig stil, schyssta accossearer och skor i flera olika stilar. I den här guiden har du fått ta del av bra herrkläder för en långsiktig och hållbar garderob för säsongen. Vill du inspireras av snygga kläder för dam har vi det nära till hands. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg