Sida 1 av 15

Herrskor från Björn Borg, Converse, Saucony och Ecco mm

Herrskor online hittar du på Intersport, både på vår e-handel och i våra butiker. Vi har allt från herrkängor, tofflor, gummistövlar och sneakers till herr till outdoorskor, träningsskor och löparskor för herr. Vi har skor för herr från marknadens bästa och mest populära varumärken, både när det kommer till skor för vardag och träning. Till exempel hittar du Nikeskor, skor från adidas, Puma, Asics Saucony, och Reebok. Men även eccoskor, converseskor och skor från Björn Borg, Icebug, Timberland och New Balance finns hos oss.

Både dyra och billiga skor

När det kommer till skor är det, precis som för kläder, en stor skillnad mellan de dyrare och de billiga skorna. Ofta får du vad du betalar för när det kommer till kvalitet, materialval, innovativ teknik gällande dämpning och sula. Medan det i vissa fall främst handlar om design och efterfrågan på varumärken som gör att priserna går upp. Hur mycket det skiljer på priset är olika beroende på vilka skor du är ute efter. När det kommer till enklare skor som tofflor eller stövlar skiljer det ofta inte så stor skillnad varken på priset eller vad som skiljer de olika prisklasserna åt. Däremot skiljer det mer på ett par dyrare och ett par billiga joggingskor.

Rea på herrskor

Att köpa märkesskor eller fotriktiga skor mer generellt är ofta en investering. Vill du köpa billiga skor med hög kvalitet är det en rekommendation att ta en titt på vår rea. Efter varje säsong vill vi nämligen göra plats för nyheterna som kommer och kickar då igång vår stora skorea. Förutom vår rea har vi även kontinuerliga erbjudanden på skor, till exempel en rabattkod på sneakers, 3 för 2 på alla skor eller en rabatt om 25% på skor.

Snygga och bekväma skor

För många är det viktigt att hitta både bekväma och snygga skor, det gör du på Intersport. Vi är måna om en hög kvalitet på våra skor vilket ofta är viktigare än du tror. Du ska inte bara hitta skor som är rätt för din fot, även för årstiden och din eventuella aktivitet. Vi har både vinterskor och sommarskor till herr samt sportskor för de flesta sporter, som cykelskor padelskor, tennisskor, cykelskor, basketskor och fotbollsskor till herr. Inte nog med vårt stora utbud av skor, vi har även skosnören, sulor, doftpåsar till skor, strumpor och möjlighet att göra individuellt anpassade ilägg.

Skor till herr online

På Intersport har vi alltid 365 dagar öppet köp, oavsett om du handlar i butik eller köper sko på nätet. På e-handeln har vi fri frakt och fria returer via samtliga butiker och låter dig bestämma hur du vill betala genom vårt samarbete med Klarna. När du ska köpa skor är du välkommen till Intersport. Är du klubbmedlem hos oss samlar du bonus vid varje köp och kan även se allt du handlar under Mina sidor.