1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR

Ge oss 15 minuter så ger vi dig rätt sko

Vi på Intersport har utbildade löparexperter i alla våra butiker. Vi vet också att ett par skor såklart testas bäst i sin rätta miljö. Därför har vi gjort hela världen till ditt provrum med vår ”Testa på riktigt”-garanti*. Vi är nämligen så säkra på att ge dig rätt sko att vi vågar sätta det på prov. Så för att du ska bli lika säker som oss får du testa skorna var du vill i hela 30 dagar. Först därefter bestämmer du dig. Om vi mot förmodan har fel så byter vi dina nya skor oavsett hur mycket du sprungit i dem.

Allt börjar med en smidig löpanalys som tar 10-15 minuter. Välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer om vår ”Testa på riktigt”-garanti. Vi ses!

Hos oss jobbar hundratals utbildade löparexperter från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Med deras hjälp kommer du garanterat hitta rätt skor – oavsett om du springer ofta och långt eller runt kvarteret någon gång ibland. En löpanalys tar bara 10-15 minuter och du blir inte svettig. Efter analysen får du prova ut skor som passar just dig och din löpning. För att du ska känna dig helt säker på ditt val, får du dessutom provspringa i skorna i 30 dagar innan du bestämmer dig – det är en del av "Testa på riktigt"-garanti. Välkommen till någon av våra över 100 butiker så hjälper vi dig.

SÅ HÄR GÅR EN LÖPANALYS TILL:

1. DITT BEHOV

Här skapar löparexperten sig en bild av dig som löpare och dina behov. Ni pratar om dina mål och förutsättningar.

2. LÖPANALYS

Du springer en kort sekvens på löpbandet samtidigt som löpexperten filmar dina steg och analyserar ditt löpsteg. Därefter rekommenderar experten några olika par skor som passar dina behov och ditt löpsteg.

3. PROVA UT SKOR

Prova och välj den sko som känns bäst. När du gjort ditt val signerar experten ett garantibevis som ger dig möjlighet att testa dina nya skor var du vill i 30 dagar innan du bestämmer dig. Och byta om du inte är nöjd. Det är vår Testa på riktgit-garanti.

Testa på riktigt-garanti

*Med Intersports Testa på riktigt-garanti kan du prova produkten i lugn och ro och hur mycket du vill under 30 dagar. Om produkten inte motsvarar dina förväntningar kan du byta den mot en annan produkt i samma kategori. Testa på- garantin bygger på kunskap och personlig service och gäller vid köp i samråd med en säljare i en fysisk Intersport- butik. För att garantin ska vara giltig bifogas ett garantibevis med kvittot vid köpet. Intersport ersätter returnerad vara med en ny till motsvarande värde. Eventuell mellanskillnad betalas av kunden. Väljer du en billigare vara utbetalas mellanskillnaden i form av ett tillgodokvitto. Garantin gäller en gång per inköp.