3 smarta tips vid olika erbjudanden
Personligt

3 smarta tips vid olika erbjudanden

Att tänkta på för att få ut så mycket som möjligt av rea och erbjudanden.

Att tänka på vid olika erbjudanden

Marknaden kryllar av olika erbjudanden, rabattkoder, kampanjer och perioder av rea. Vad ska man egentligen tänka på för att göra de bästa kapen? Få ut maximalt av erbjudandena och inte missa några godbitar från rean?

Vid 3 för 2 – köp lika dyra produkter

När det finns erbjudande om ”Tag tre betala för två” gäller det att tänka smart för att få ut så mycket som möjligt. Ofta är det billigaste paret på köpet och att då köpa två par skor som är mycket dyrare än det tredje paret ger dig en sämre total rabatt. Till exempel två par löparskor för 1000 kr styck och ett par tofflor för 200 kr, då får du strax under 10% rabatt. Köper du däremot tre par skor för ungefär lika mycket pengar blir den totala rabatten ungefär 33% vilket är en betydligt bättre affär! 

Förtur till reor och klubberbjudanden

Som medlem i olika kundklubbar eller genom att vara anmäld till företags nyhetsbrev kan ibland vara en riktigt guldgruva. Att få förtur till mid season sale eller ta del av rea eller rabatter som bara gäller för medlemmar är inte helt ovanligt nämligen. Är du inte redan medlem i Club Intersport bör du registrera dig nu!

Rabatt på allt

När företag har mer generella kampanjer, till exempel 25% på allt, är det en bra idé att shoppa loss ordentligt. T.ex. helger runt löning eller på Black Friday. Visst ska man inte köpa saker man inte behöver eller bara köpa för köpandets skull. Samtidigt är det väldigt tråkigt att ångra att man inte köpte något man faktiskt skulle vilja ha. Köp de där grejer du vet att med dig att du mest troligt kommer behöva antingen nu eller längre fram. Till exempel regnkläder till barnen eller löparskor till dig själv. 

Kolla upp öppet köp och delbetalning

Kolla dessutom upp företagets villkor gällande öppet köp. På INTERSPORT har vi 365 dagar öppet köp och du kan lämna tillbaka varor om de skulle bli lite väl bra i shoppingstundens hetta. Har företagen dessutom Klarna eller motsvarande tjänst kan du välja att dela upp din betalning så slipper du betala allt på momangen. 

Andra 'Personligt' inlägg