Ge oss 15 minuter så ger vi dig rätt sko

Vi på Intersport har utbildade löparexperter i alla våra butiker. Vi vet också att ett par skor såklart testas bäst i sin rätta miljö. Därför har vi gjort hela världen till ditt provrum med vår ”Testa på riktigt”-garanti*. Vi är nämligen så säkra på att ge dig rätt sko att vi vågar sätta det på prov. Så för att du ska bli lika säker som oss får du testa skorna var du vill i hela 30 dagar. Först därefter bestämmer du dig. Om vi mot förmodan har fel så byter vi dina nya skor oavsett hur mycket du sprungit i dem.

Allt börjar med en smidig löpanalys som tar 10-15 minuter. Välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer om vår ”Testa på riktigt”-garanti. Vi ses!

HANDLA LÖPARSKOR ONLINE
HANDLA LÖPARSKOR ONLINE
Då kan du ta med dem till butik för att göra en löpanalys innan du provspringer dem.

Ta med skorna till butik för att göra en löpanalys innan du provspringer dem. När du fått garantibeviset kan du provspringa i dem i 30 dagar. Ett bra tips när du köper skorna på nätet är att välja att hämta ut dem i valfri butik. Då kan du göra en löpanalys samtidigt som du hämtar ut skorna och ta del av ”Testa på riktigt”-garantin* direkt!


Testa på riktigt-garanti

*Med Intersports Testa på riktigt-garanti kan du prova produkten i lugn och ro och hur mycket du vill under 30 dagar. Om produkten inte motsvarar dina förväntningar kan du byta den mot en annan produkt i samma kategori. Testa på- garantin bygger på kunskap och personlig service och gäller vid köp i samråd med en säljare i en fysisk Intersport- butik. För att garantin ska vara giltig bifogas ett garantibevis med kvittot vid köpet. Intersport ersätter returnerad vara med en ny till motsvarande värde. Eventuell mellanskillnad betalas av kunden. Väljer du en billigare vara utbetalas mellanskillnaden i form av ett tillgodokvitto. Garantin gäller en gång per inköp.