Sida 1 av 8

Löparskor från Asics, Nike och adidas mm

Köp löparskor online på Intersport.se eller i någon av våra butiker. Vi har ett stort urval joggingskor från flera av marknadens bästa varumärken. På Intersport hittar du löparskor från Nike, adidas, Asics, Saucony, Reebok, [HOKA ONE ONE(https://www.intersport.se/hoka-one-one)], Icebug, Puma, Salomon, New Balance och många fler. Beroende på ditt löpsteg har du olika behov och krav på din joggingsko.

Prova ut löparskor

Du kanske behöver löparskor för pronation, en stabil modell, lättviktsskor eller en joggingsko för ett neutralt löpsteg. Oavsett vilken löparsko du är ute efter hittar du den på Intersport. Vet du inte hur ditt löpsteg ser ut och vilken typ du är i behov av hjälper vi dig, kom in till någon av våra butiker så hjälper vi dig prova ut rätt joggingskor. Kanske vill du börja springa mer intervaller på löpbandet, maxa kilometertid i ett motionsspår eller öva långdistanslöpning inför ett maraton eller annat lopp. Eller så behöver du hjälp att hitta rätt dämpning på löparskon, en storlek som passar dig eller en modell med rätt ventilation eller lätt vikt. I våra butiker utför vi löpanalys för att hjälpa dig hitta rätt sko. Vi går igenom dina behov, analyserar din fot och ger dig en gratis rådgivning kring de bästa löparskorna för just dig. På Intersport får du även hjälp att prova ut sätt sula för att du ska få den optimala passformen och komforten.

Skillnaden på dyra och billiga löparskor

Priset skiljer sig åt beroende på modell och hur tekniskt utvecklade de är. Vi har allt från de löparskor som är bäst i test och då mer avancerade och dyra till billiga löparskor i enklare modell. Vill du ha hög kvalitet, lång hållbarhet och kanske också snygg design kostar de lite mer, men det är ofta väl värt investeringen. Bra skor kan ge väldigt mycket för din löpning. Är du ute efter billiga skor är det vår rea du ska hålla koll på. Efter säsongen och även kontinuerligt under säsongen har vi erbjudanden och kampanjer samt löparskor på rea. Då kan du göra riktigt fynd och köpa bra skor till bra pris.

Löparkläder och tillbehör för löpning

Förutom en massa skor hittar du på intersport även kläderna och de tillbehör du behöver för löprundan. Här finns alla tillbehör, från skosnören, impregnering och pulsklockor till löparryggsäckar, vätskebälten och mobilhållare. I klädväg hittar du eller kläder för löpning som funktionströjor, träningsjackor och löpartights. Många upplever även stor skillnad på löpningen utifrån vilka strumpor de har på sig när de springer. Att springa i vanliga strumpor är inte en bra idé om man jämför med strumpor anpassade för att löpa i. Löparstrumporna är gjorda i funktionsmaterial för att transportera fukt och svett och hålla fötterna torrare under löprundan. De har också ofta förstärkningar för att hålla längre där vanliga strumpor ofta slits samt en passform som sitter åt för att minska skoskav eller att strumpan glider ner under rundan. Många gillar även kompressionsstrumpor i olika modeller. Kläder med kompression innebär att de har en stramare passform vilket ökar blodcirkulationen och hjälper återhämtningen att gå snabbare. För den som inte vill ha hela strumpor med kompression finns det flera vadskydd med samma funktioner och fördelar.

Erfarenhet och kunskap inom löpning

På Intersport har vi erfarenhet av löpning och sport sedan 1968, det är hit du ska komma när du behöver experthjälpen om ett par nya sportskor, annan utrustning eller tips och råd. Här finns springskor i flera modeller och i flera färger för att möta dina önskemål och behov. Du kan på intersport.se köpa skor online och får dem skickade gratis till butik eller hemskickade eller skickade till ditt närmaste postombud. Vi har