Sida 1 av 7

Köp cykel online

Vill du köpa cykel är det till Intersport du ska komma. Du kan antingen besöka någon av våra butiker och få hjälp och råd inför ditt cykelköp eller så ka du på intersport.se köpa cykel online. Både i våra butiker och online har vi ett brett utbud av cyklar, såväl storlekar, modeller, färger och märken. Här hittar du allt från mountainbike och hybridcyklar till elcyklar och racercyklar. Vi har cyklar från Monark, Crescent Nakamura och E-green samt Scott cyklar och cyklar från Merida med flera.

Skillnaden mellan dyra och billiga cyklar

Att köpa en ny cykel är ofta en stor investering även om det såklart finns ett stort spann mellan dyra och billiga cyklar. Ofta får du det du betalar för och kan räkna med en högra kvalitet och att cykel håller längre beroende på hur mycket du lägger på den. Utgå från hur mycket och hur länge den ska användas och vilka krav du ställer gällande funktioner och detaljer. Är du ute efter en billig cykel är det även bra att hålla ögonen öppna på vår cykelrea. Efter säsong har vi nämligen rea på cyklar, där kan du fynda och hitta billiga cyklar.

Välj rätt cykel

På Intersport är det väldigt enkelt att köpa cykel online såväl som i butik. Ska du köpa cykel online är det endast ett par grejer du behöver ta reda på själv inför ditt köp. Du bör göra lite research för att välja rätt cykel, vad du ska använda cykeln till och vilka krav du har på den. Sen behöver du också veta storlek på cykeln, alltså vilken ramstorlek som passar dig. Det kan du se i våra storleksguider som talar om vilka mått som gäller. När du sedan bestämt vilken cykel du vill köpa får du den hemskickad till dig. Cykeln är näst intill helt färdigmonterad, det enda du behöver göra när du får hem den är att ställ in styret och montera dit pedalerna. Därefter är det bara att ge sig ut för att cykla till jobbet, ta en cykelutflykt eller motionscykla.

Cykelservice i cykelbutiker

Vill du efter ett tag göra justeringar på din cykel, se över den eller få hjälp om något krånglar har vi cykelbutiker som hjälper dig. I Intersports cykelbutiker finns experthjälp inom cyklar och du får hjälp med din cykel, oavsett om det är barncyklar,damcyklar eller herrcyklar.