Sida 1 av 4

Löparskor till herr från Asics, adidas och Nike med mera

Är du ute efter löparskor för herr? Köp skor online på Intersport.se och välj bland olika modeller, märken och färger på dina löparskor, allt för att hitta de bästa skorna att springa i för dig. Vi har löparskor från Asics och Nike samt flera modeller av adidasskor och skor från Saucony.

Både dyra och billiga löparskor till herr

Här finns allt från dyra, extrema skor till enklare, billigare löparskor för herr och en massa skor i modeller och prisklasser däremellan. Köp skor med Klarna och du kan själv välja hur du vill betala för dem. Är du ute efter billiga löparskor ska du kolla in vår rea, efter säsongen har vi nämligen rea på löparskor och du som vill köpa billiga löparskor på nätet bör gå in och köpa ett par. Beroende på vilken typ av löpare du är och hur ditt löpsteg ser ut finns det olika modeller för herr. Till exempel kanske du vill springa i lätta löpskor, skor med extra dämpning eller baserat på om du har ett neutralt löpstege. Det är även många som lutar foten inåt när de springer, pronerar. Då finns det speciella skor för pronation som ger bättre stöd på rätt ställen.Du ska inte bara välja löparskor utefter hur du springer, även beroende på var och när du är ute och springer eller löptränar. Det finns olika modeller på joggingskor beroende på om du springer på löpband, långdistans eller om du ska springa på vintern när det kan vara halt och snö ute. Vi har inte bara löparskor till herr, på Intersport finns även löparskor för dam och barnskor att springa i.

Fördelar med löpning

Att springa har många fördelar, det är enkelt, utmanande, roligt och har dessutom flera hälsofördelar. Smidigare träning är som sagt svårt att hitta. Ett par joggingskor och lite kläder på kroppen är i princip det enda du behöver för att ge dig ut. Det är enkelt att springa även om du är på semester utomlands eller vid sommarstället. Dessutom är det enkelt att börja då du har rörelsemönstret inövat från att du var barn. Att löpning är utmanande har vi all fått uppleva någon gång. Och visst kan det skilja sig från runda till runda och vissa gånger är det lättare än andra. Det vi ser som en fördel med utmaningen är att det alltid finns en utvecklingspotential, oavsett vilken nivå du är på. Att jogga eller springa har dessutom visat sig har flera hälsorelaterade fördelar. Du kan gå ner i vikt, minska stress, få bättre sömn och undvika flera hjärt- och kärlsjukdomar. Att det är roligt att löpa kanske inte alla håller med om, särskilt inte i början. När man däremot har kommit in i det och det inte är riktigt så jobbigt tycker många att det är en kul träningsform som kan varieras i oändlighet. Du kan springa långdistans, intervaller eller testa på backträning. Du kan välja om du springer i skogen, runt en sjö eller i motionsspår i skogen. Du kan springa ensam för att rensa tankarna och minska stressen eller sporras genom att springa med en kompis eller i en löpargrupp. Inte nog med all dessa fördelar är det dessutom inte mycket som slår känslan efter en avslutad runda.

Löparskor online

Om du köper dina skor online hos oss har vi fri frakt och fri retur om du hämtar och lämnar tillbaka skorna i butik. Väljer du att få dina skor hemskickade kommer de hem till dig eller till närmsta ombud inom 1-3 arbetsdagar. På Intersport kan du också boka dina skor online och hämta ut dem i butik och betala först efter att du har provat dem. Välkommen in till oss när du ska köpa skor till herr, herrkläder eller något annat!