Nyheter från Asics 2022

Sound Mind, Sound Body är Asics ledord för att uppmärksamma löpningens både fysiska och mentala fördelar. Det japanska varumärket fick sin start 1949 i Kobe och de har under de senaste 70 åren blivit ledande inom träning och sport. Deras löparskor och träningskläder är ett självklart val för idrottare över hela världen – kanske även för dig? Här hittar du ett brett utbud av högkvalitativa och funktionella produkter för både dam och herr!


GEL-CUMULUS® 24

Asics nya distansskor för daglig träning – som erbjuder en mjukare och mer responsiv känsla än föregångaren. Dess uppdaterade hälkappa ger bättre omslutning runt foten medan FF BLAST™ ger mer dämning och skapar en mjukare touchdown och en mer energifylld tå-off. Yttersula med fullständig markkontakt skapar ett smidigare och mer effektivt löpsteg!

ASICS Introducerar ny innovation - FF Blast teknologin

Gel-Nimbus™ 24

Version 24 av Asics populära löparsko Gel-Nimbus™ är äntligen här! Denna modell har blivit uppdaterad med mjukare och mer energiåtergivande skum i mellansulan – utmärkt för dig som satsar på mängd- och distansträning. Även ovandelen har fått en uppdatering i form av flexibel och sömlös mesh som ger suverän andningsförmåga och omslutande passform. Ta dig en, två eller ännu fler kilometer längre i Gel-Nimbus™ 24!

Nyheter

Novablast 2

Möt dina träningsmål med nya Novablast 2 från Asics! Denna uppdaterade version erbjuder en mjukare och mer responsiv känsla under fötterna. Ett bra val för dig som är på jakt efter löparskor med skön dämpning, bra stöd och extra skjuts i steget.

  • Nya Novablast 2 är lättare, snabbare och studsigare för att ge energi till både kropp och själ
  • Unikt utseende och känsla med avancerad technologi och en mjuk ovandel som andas
  • En mellansula med FLYTEFOAM™ Blast-teknologi som ger en studsig trampolin-effekt vilket ger löpare bra fart framåt i stegetEn energiboost, Novablast 2 från ASICS är studsig och ger ett bra gensvar när jag springer. Skon är lätt och har en nice, cool design. Generellt en riktigt bra sko!

Löpare specialiserad på hinderlöpning och ASICS Atlet

Populärt


Nå längre med GEL-CUMULUS™ 23 MK

Nya GEL-CUMULUS™ 23 MK från Asics är ett utmärkt val för dig som löper längre distanser. Denna modell lyckas vara lätt och stabil på samma gång. GEL™-tekniken i kombination med FLYTEFOAM™-dämpningen ger molnliknande komfort som varar hela löprundan.