Nyhet!
Asics GEL-KAYANO 28

Asics

Sound Mind, Sound Body är Asics ledord för att uppmärksamma löpningens både fysiska och mentala fördelar. Det japanska varumärket fick sin start 1949 i Kobe och de har under de senaste 70 åren blivit ledande inom träning och sport. Deras löparskor och träningskläder är ett självklart val för idrottare över hela världen – kanske även för dig? Här hittar du ett brett utbud av högkvalitativa och funktionella produkter för både dam och herr!

PopulärtNyhet: Asics GEL-KAYANO 28

GEL-KAYANO™ 28 är den perfekta modellen för dig som söker efter en väldämpad och stabil sko för löpning som ska ge balans för både kropp och själ.Den nya formen på den GEL™-teknologiska dämpningen, tillsammans med en fasning av hälen, ger en utmärkt stötdämpning och mjukare landningar.

  • Nya Gel Kayano 28 är Europas mest stabila löparsko
  • Avancerad stabilitet för en bekymmersfri löptur
  • Extra andningsförmåga och support med en ovandel i meshOm du behöver extra support på grund av överpronation så är detta skon för dig. Den är min "everyday-löparsko" och den har extremt hög komfort vid längre distanser.

Asics frontrunner

Nyhet: Novablast 2

Möt dina träningsmål med nya Novablast 2 från Asics! Denna uppdaterade version erbjuder en mjukare och mer responsiv känsla under fötterna. Ett bra val för dig som är på jakt efter löparskor med skön dämpning, bra stöd och extra skjuts i steget.

  • Nya Novablast 2 är lättare, snabbare och studsigare för att ge energi till både kropp och själ
  • Unikt utseende och känsla med avancerad technologi och en mjuk ovandel som andas
  • En mellansula med FLYTEFOAM™ Blast-teknologi som ger en studsig trampolin-effekt vilket ger löpare bra fart framåt i stegetEn energiboost, Novablast 2 från ASICS är studsig och ger ett bra gensvar när jag springer. Skon är lätt och har en nice, cool design. Generellt en riktigt bra sko!

Löpare specialiserad på hinderlöpning och ASICS Atlet