Nyheter från Asics

Sound Mind, Sound Body är Asics ledord för att uppmärksamma löpningens både fysiska och mentala fördelar. Det japanska varumärket fick sin start 1949 i Kobe och de har under de senaste 70 åren blivit ledande inom träning och sport. Deras löparskor och träningskläder är ett självklart val för idrottare över hela världen – kanske även för dig? Här hittar du ett brett utbud av högkvalitativa och funktionella produkter för både dam och herr!

NAGINO™-KOLLEKTIONEN ÄR DESIGNAD AV KVINNOR FÖR KVINNOR.

Skapad för att hjälpa varje kvinna att hitta sitt inre lugn genom rörelse,
varje del är ambitiöst utformad för att inspirera kroppsförtroende och göra det möjligt för
kvinnor att springa fritt. Funktionella prestationsegenskaper möter mjuka material för en bekväm känsla.


Gel-Nimbus 25

GEL-NIMBUS™ 25-skons mjuka dämpning kommer få dig att tro att du går på moln. Denna neutrala löparsko har omarbetats med nya material som ger en mjukare och smidigare löparupplevelse.

Den specialutformade stickade överdelen omsluter bekvämt foten och ger avancerad ventilation. Dess uppdaterade stickade hälkappa ger förbättrad flexibilitet och omsluter vristen för en lyxigare passform och känsla.

Mellansulan är fylld med den största mängden dämpning som har använts i serien hittills. Genom användningen av FF BLAST™ PLUS ECO-dämpning ger denna träningssko lättare och mjukare dämpning med mindre påverkan på miljön.

Handla efter kategori