1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR
249 kr

Snygga och sköna byxor för barn från Firefly. Dessa byxor är tillverkade i en mjuk materialblandning som gör dem bekväma att bära till vardags.

Färg: BLACK

Leveranssätt

Ange postnummer för att se om denna produkt är tillgänglig för hemleverans

Översikt
  • Juniorstorlekar

  • Mjukt material

  • Midja med resår

  • Utsvängda ben

PRODUKTINFORMATION

Snygga och sköna byxor för barn från Firefly. Dessa byxor är tillverkade i en mjuk materialblandning som gör dem bekväma att bära till vardags. Byxorna har elastisk midja och något utsvängda benslut.

Produktnummer: 1537278

Leverantörens produktnummer: 1537278

Artikelnummer: 153727801-BLACK

Kategorier: BarnSportswearFireflyKläderByxorCollegebyxor

Specifikationer
Material
67 % viskos, 28 % polyester, 5 % elastan
Better Cotton Initiative (BCI)

Intersport samarbetar med Better Cotton Initiative (BCI) för att förbättra bomullsodlingen globalt. Bomull från Better Cotton kommer från ett massbalanssystem och är inte spårbart till slutprodukt. Mer information gällande massbalans.

Vi har åtagit oss att köpa 100% av vår bomull från ”mer hållbara källor” till 2025. Mer hållbar bomull inkluderar Better Cotton och ekologisk bomull.

Genom att köpa produkter med denna märkning från Intersport, stödjer du en mer ansvarsfull bomullsodling genom Better Cotton. Better Cotton utbildar jordbrukare i mer effektiv vattenanvändning, att driva jordbruk med omtanke om jord och habitater, minska användning av bekämpningsmedel samt värna om arbetarnas rättigheter och välmående.

För mer information, gå in på www.bettercotton.org

Recensioner