1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR
399 kr

Ett par klassiska mjukisbyxor för herr från Puma i avsmalnade modell. Byxorna är tillverkade av mjuk bomull med elastisk midja och resår i benslut.

Färg: no color

Leveranssätt

Ange postnummer för att se om denna produkt är tillgänglig för hemleverans

Sista Chansen
Översikt
  • Normal passform

  • Elastisk, justerbar midja

PRODUKTINFORMATION

Ett par klassiska mjukisbyxor för herr från Puma i avsmalnade modell. Byxorna är tillverkade av mjuk bomull med elastisk midja och resår i benslut. Öppna fickor för förvaring av nycklar eller telefonen. Perfekt till vardags eller som loungebyxor hemma.

Produktnummer: 1518262

Leverantörens produktnummer: 847463

Artikelnummer: 151826202-no color

Kategorier: HerrSportswearPumaKläderByxorCollegebyxor

Specifikationer
Material
75 % BCI-bomull, 25 % återvunnen bomull
Better Cotton Initiative (BCI)

Intersport samarbetar med Better Cotton Initiative (BCI) för att förbättra bomullsodlingen globalt. Bomull från Better Cotton kommer från ett massbalanssystem och är inte spårbart till slutprodukt. Mer information gällande massbalans.

Vi har åtagit oss att köpa 100% av vår bomull från ”mer hållbara källor” till 2025. Mer hållbar bomull inkluderar Better Cotton och ekologisk bomull.

Genom att köpa produkter med denna märkning från Intersport, stödjer du en mer ansvarsfull bomullsodling genom Better Cotton. Better Cotton utbildar jordbrukare i mer effektiv vattenanvändning, att driva jordbruk med omtanke om jord och habitater, minska användning av bekämpningsmedel samt värna om arbetarnas rättigheter och välmående.

För mer information, gå in på www.bettercotton.org.

Läs mer om Intersports hållbarhetsmärkning.