Sida 1 av 3

Skid- & snowboardjackor

Köp skid- & snowboardjackor från Peak Performance, J.Lindeberg, Haglöfs, 8848, Helly Hansen och många fler. Vill du inte köpa en märkesjacka för din skidåkning har vi även jackor från vårt egna varumärke McKinley som erbjuder egendesignade och snygga ytterkläder som är mycket prisvärda utan att tumma på dess kvalitet.

Lång snowboardjacka i avslappnad modell

Egentligen finns det inga riktlinjer för vad som särskiljer en jacka för skidåkning mot en som är framtagen för att åka snowboard med. Ofta är en snowboardjacka i lösare modell och en mer avslappnad passform. Medan en skidjacka ofta är smalare eller mer figurnära passform. Ofta görs också snowboardjackorna i längre modeller som ursprungligen handlade om funktion för den som åker snowboard. Hen sitter ofta ner i snön när pjäxorna ska spännas på vilket gör de extra längden över sätet ovärderlig för att inte bli blöt och kall.

Slipp frysa i skidbacken

I skidbacken generellt är lager på lager en princip som aldrig sviker. Oavsett väder är flera tunnare lager alltid en bättre idé än ett eller ett par tjockare. Oavsett hur kallt eller varmt det är i backen finns det olika plagg som gör din alpinupplevelse så bra som den bara kan bli, sett till vilka kläder du väljer. Ha en svettavvisande lager närmast kroppen, ett eller flera värmande plagg som lager två beroende på temperatur och en skid- eller snowboardjacka som yttre skyddande lager. Glöm heller inte skidhandskar och mössa eller skidhjälm om du är i backen.

Skid- och snowboardjackor online

Kom in och köp din skid- eller snowboardjacka i någon av våra butiker runt om i landet eller handla online. Du kan även göra research på olika jackor online inledningsvis och välja att boka dem online för att sedan hämta och prova i butik och handla först om du känner dig nöjd. Vill du hellre handla online får du varan hemskickad, till ombud eller gratis skickad till butik där du också kan returnera dina varor helt kostnadsfritt.