1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR
Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!

Underställ i ull & syntet

139
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Köp underställ i ull och syntet hos oss på Intersport. Vi har ett stort utbud från marknadens mest kända varumärken vi har till exempel underställ från Kari Traa, Peak Performance, Craft, 8848, Houdini, Under Armour och vårt eget prisvärda varumärke McKinley. Vi har underställ för en aktiv vardag och roliga utomhusaktiviteter och säljer underställ i hög kvalitet och till bra pris. På intersport.se har vi fri frakt och fri retur till samtliga butiker men kan även erbjuda leverans hem, till närmaste postombud och returer via posten mot en fraktavgift.

Vi har underställ i merinoull, ullblandning och olika syntetmaterial som polyester. Om du ska välja ett ullunderställ eller ett i syntetmaterial är en smaksak och beroende på kroppstemperatur och vilken aktivitet du ska utföra. Ullunderstället har blivit väldigt populärt då det utan tvekan är bäst på att hålla värmen. Ullen värmer, utan att klia, och värmer dessutom även när du blir blöt av fukt eller svett från huden. Ett väldigt bra alternativ om du utför delvis lågintensiv träning samt om du är frusen. Ska du träna under en längre tid eller med hög intensitet, t.ex. löpning eller en långkörare på längdskidor, är syntet att föredra då det värmer mindre och transporterar fukten vidare.

Understället är en bra grund för en dag utomhus. Att rekommendera för en så bra uppbyggnad av kläder som möjligt att gå efter lager på lager principen. Börja då med ett underställ som transporterar fukt som första lager relativt tight närmast kroppen. Därefter väljer du ett lager två med isolerande och värmande egenskaper, till exempel en tjockare underställströja eller ett fleeceunderställ. Ytterst väljer du ett plagg som skyddar mot eventuell nederbörd och vind, en skaljacka, skidjacka eller löparjacka beroende på vad du ska göra.

På Intersport tar vi fram underställ i det egna märket McKinley, här erbjuds ett brett utbud även av andra kläder för utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring eller utelek. Alla kläder av hög kvalitet utan att de kostar mer pengar än nödvändigt. Här tar vi fram billiga underställ i ull och syntet, i jämförelse med andra alternativ på marknaden, utan att rucka på dess funktion. På Intersport finns något för alla.