Sida 1 av 2

Sneakers till dam från adidas, Nike och Puma mm

Sneakers till dam hittar du online på intersport.se och i alla våra Intersport-butiker runt om i Sverige. Vi har ett stort utbud av skor för dam i olika modeller, material och passformer. Här hittar du sneakers från Nike, adidas, Converse](https://www.intersport.se/dam/converse), New Balance, Björn Borg och Puma. Vi har dessutom alla färger du kan tänka dig och vissa mönstrade sneakers som blir riktigt effektfulla och livar upp vardagen. Här hittar du helt enkelt allt du kan tänka dig och lite till i skoväg.

Skillnaden på dyra och billiga sneakers till dam

Inte nog med att sneakers är snygga, de är dessutom väldigt mycket skönare än många andra skor. Och det är här kvaliteten blir en kostnadsfråga. Ett par dyrare sneakers är ofta mer utvecklade när det kommer till stabilitet, dämpning och skosulans komfort. Så om du jämför med ett par billiga sneakers får du i en mer utvecklad sko ofta bättre materialval, längre hållbarhet och kanske en mer avancerad design från varumärkena.

Rea på sneakers till dam

Vi har rea på Intersport efter varje säsong, då vill vi ha plats för våra nyheter och sänker priserna rejält. Då kan du köpa sneakers på rea och andra billiga skor som är precis lika fina och kvalitativa säsongen efter. Vi har även kontinuerliga erbjudanden och kampanjer online eller i hela kedjan där du ska hålla ögonen öppna för att göra fynd. Då kan du till exempel hitta 3 för 2 på alla skor, rabattkod på sneakers eller ett generellt erbjudande om 25% rabatt på allt.

Skor till fest och vardag

Ett par sneakers kan man använda till såväl, vardag, lättare träning och fest. Matcha vita sneakers till ett par avklippta jeans och en vit t-shirt till vardags, klä ner en svart klänning med ett par svarta sneakers eller gå loss med färger och mixa mönstrade tights och träningsjacka med rosa sneakers för att pigga upp promenaden. Valmöjligheterna tar aldrig slut och man kan aldrig få för många.

Damsneakers online

Köp sneakers till herr, dam och barn online och få fri leverans och fria returer till samtliga butiker. Du kan även returnera via posten och få varorna levererade till postombud eller hem till dig. Vi erbjuder 365 dagars öppet köp så att du ska kunna returnera dina oanvända sneakers om du inte är nöjd. Vi gör allt vi kan för att skapa en så bra köpupplevelse som möjligt för dig. Du kan välja hur du vill betala genom vårt samarbete med Klarna och använda vår tjänst boka & hämta som bara är två delar våra kunder uppskattar.