Träningsskor till dam från Nike, adidas, Reebok mm

Köp träningsskor för dam online hos oss på intersport.se. Vi har ett brett utbud träningsskor från flera av marknadens mest kända varumärken, till exempel från Reebok, Nike, adidas, Energetics och Puma. Vi har träningsskor för gymmet, danspass och styrketräning med mera. Dessutom har vi fotbollsskor för dam, basketskor, padelskor och tennisskor.

Både dyra och billiga träningsskor

Oavsett om du är ute efter ett par avancerade Nikeskor för träning eller ett par enklare billiga träningsskor hittar du det hos oss. Vi har allt från tekniskt innovativa märkesskor till modeller från våra egna varumärken som erbjuder billiga skor i jämförelse med många andra. Ofta får du vad du betalar för och kan inte alltid räkna med samma kvalitet och förväntade hållbarhet om du väljer en billig träningssko. I andra fall är det främst en fråga om varumärke, design och efterfrågan som sätter priset och kvaliteten är likvärde en mer prisvärd sko. Utgå från dina behov och fråga personalen i butik om du är osäker på vilka skor som passar dig.

Rätt skor för din träning

All träning ser olika ut och att ha rätt skor för din träning är viktigt för att undvika skador eller felbelastning. Det finns till exempel speciellt anpassade padelskor, lyftarskor, löparskor eller mer generella skor för allsidig träning inomhus, så kallade inomhusskor eller indoorskor. Idag finns det träningsskor i olika färger, mönster och modeller. Allt för att du ska hitta en sko som passar din fot och personliga stil. Att piffa upp träningskläderna genom att ha sport-bh och skor i samma färg kan verkligen göra din träningsoutfit. Dessutom kan du använda ett par snygga träningsskor även som sneakers för att göra din outfit mer sportig och följa den heta athleisuretrenden.

Skillnad mellan träningssko och löparsko

Det som särskiljer en träningssko från till exempel en löparsko är dess stabilitet, låga skaft och anpassad greppyta undertill. En träningssko är en stabil sko för att inte ge vika för snabba förflyttningar och då undvika vrickningar eller andra skador. Träningsskon är ofta i kraftigare material för att kunna utstå mer påfrestning och tyngd när du styrketränar med mera. Om du är osäker på vilken träningssko du ska välja är du alltid varmt välkommen in till någon av våra butiker. Här har vi experter med flera års erfarenhet som hjälper dig prova ut rätt sko för din träning.

Köp träningsskor online

Inte nog med att hjälpa dig prova ut sko gör vi allt vi kan för att ge dig en så smidig och enkel köpupplevelse som möjligt. Vi erbjuder bland annat fri frakt och fria returer till och fran alla våra butiker, har 365 dagars öppet köp och tjänsten boka & hämta. Med boka & hämta kan du reservera ett eller flera par träningsskor online för att sedan hämta ut, prova och jämföra skorna i butik innan du köper dem. Välkommen in till oss när du ska köpa träningsskor till herr och dam, träningskläder samt träningsmaskiner och träningstillbehör.