Sida 1 av 4

Löparskor till dam från Nike, adidas och Asics mm

Köp löparskor för dam online hos oss på Intersport. Vi har löparskor från Nike och adidas men även skor från Asics och Saucony med flera. Allt för att du ska hitta det märke på skor du vill springa i.

Allt från dyra till billiga löparskor till dam

Vi har både dyra och billiga löparskor för dam, och givetvis allt däremellan. Efter säsongens slut har vi rea på löparskor och du som vill köpa billiga skor online kan ta dig en extra titt. Vi har joggingskor i olika modeller och för olika typer av löpsteg. Till exempel kan du hitta löparskor för ett neutralt löpsteg, skor med extra dämpning eller lätta löparskor för dam. Vi har även rätt löparskor för pronation om du lutar foten inåt, pronerar, när du springer. Vi har inte bara joggingskor beroende på hur du springer utan även beroende på när och var du springer. Löparskor som är bra för löpband, terränglöpning och dubbade löparskor för vintern med mera.

Löparskor online

Att köpa skor på nätet ska vara smidigt, vi har fri frakt och fria returer på våra skor till alla våra butiker. Du kan även få dina joggingskor hemskickade, eller till önskat postombud. På Intersport kan du köpa skor med Klarna och du kan även reservera dina skor online och hämta och betala dem i butik först efter du har provat dem.Gör lite research, prova ut löparskor i någon av våra butiker och hitta bästa löparskorna för just dig. Kom ihåg att det är skillnad på löparskor för dam och herr, men även för olika löpsteg och fötter.

Börja löpträna

När du har köpt dina skor är det bara att hitta motivationen. Ett bra tips för att komma igång med löpningen är att sätta upp ett träningsprogram för löpning. Det kan du antingen göra själv efter vad som känns rimligt för dig och om du ska springa tillsammans med en kompis kan ni göra det ihop. Det finns även träningsprogram för löpning på nätet eller ta kontakt med en PT. Ett bra tips är att börja med att variera en snabb promenad med inslag av löpning, därefter börja jogga längre sträckor och på sikt orka springa hela rundan. När du väl börjat springa, och kommit in mer i löpningen är ett bra knep för att hålla i löpning att anmäla dig till ett löplopp. Att ha en målsättning som man vill öva inför är ofta ett bra tips för att hålla motivationen vid liv. Hos oss på Intersport kan du prova löparskorna i 30 dagar med vår prova-på-garanti för att vara säker på att de känns rätt. Har du ännu inte testat skorna och vill lämna tillbaka dem har vi dessutom 365 dagars öppet köp. Välkommen in till oss för att köpa damskor, damkläder och allt däremellan.