Köp cykel på intersport.se
Cykelguider

Köp cykel på intersport.se

Så enkelt och smidigt är det att köpa cykel online på intersport.se

Köp cykel online

Friheten, vardagsmotionen och för att slippa trafiken. Det är bara tre av anledningarna att börja plocka fram era cyklar allt oftare. Vill du köpa en cykel är du varmt välkommen till Intersports stora utbud av cyklar. Här hittar du allt från elcyklar, klassiska cyklar och hybridcyklar till mountainbike och racercyklar. Dock tror många att det endast går att köpa cykel i våra butiker, det stämmer inte. På Intersport går det jättebra även att köpa cykel online. 

Hur köper jag cykel online?

Att köpa cykel online på intersport.se är enkelt, så här gör du: 

  • Börja med att läsa om olika cykeltyper för att välja rätt cykel.
  • Därefter ska du välja vilken ramstorlek som passar dig. Se storleksguider om ramstorlekar för respektive varumärke, för barncyklar kan du läsa vår generella storleksguide
  • Välj vilken montering du önskar, hur mycket av monteringsjobbet du vill göra själv. Grundmontering (delvis monterad där du får göra vissa justeringar på egen hand) eller cykelmontering plus (helt monterad, bara att vrida upp styret som är felvänt under leverans). Här kan du läsa om hur du gör för att montera cykeln
  • Cyklar från intersport.se levereras med hemleverans. När din cykel är på gång hem till dig får du välja en tid för leverans som passar dig.  
  • Har du ytterligare frågor är du alltid välkommen att kontakta vår Kundservice.

Betala för din cykel online

Som medlem i Club Intersport får du bonus på alla dina köp. När du handlar cykel online betalar du med Klarna; välj om du vill betala direkt, med fakture senare eller om du vill dela upp ditt köp. Läs mer om de olika betalningsalternativen.

Returnera cykel

Ibland blir det inte rätt, så även när du köper cykel. Om du vill returnera en cykel köpt hos oss på intersport är det inga problam. En cykel köpt online på intersport.se kan returneras både till vårt lager eller via någon av våra cykelbutiker. För att returnera till butik tar du med dig cykeln och kvittot så får du hjälp på plats. För att returnera till lagret kontaktar du vår Kundservice som skickar dig frakthandlingarna, du embalerar i originalkartong och bokar upphämtning.

Cykelservice

Förutom att hjälpa dig att välja rätt cykel har vi erfarenheten och kunskapen kring service av cyklar. Allt från att laga punktering och pumpa däck till att byta eller smörja kedjan och mycket mer! Kom in till någon av våra cykelbutiker så får du hjälp.

Fri cykelservice

På Intersport får du fri cykelservice inom 12 månader från det att du köpt din nya cykel.

Cykel på Intersport

Vi har ett stort utbud och erfarenhet av cyklar sedan 1968. Du kan komma in och kika på vårt utbud i butik för att sedan shoppa online, eller så gör du din research online för att sedan göra köpet i butik. Givetvis kan du precis lika gärna göra hela processen i butik eller gå igenom din köpresa online. Ja, du hör! Valmöjligheterna för att köpa cykel på Intersport är många, välkommen!

Andra 'Cykelguider' inlägg