1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR
Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!

Ryggsäckar för vardag och träning

147
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snygga och praktiska ryggsäckar

Intersports ryggsäckar är det perfekta alternativet för dig som föredrar flexibla och komfortabla förvaringslösningar som du kan använda i alla situationer. Oavsett om det är till vardags eller till fritidsaktiviteter, till resor eller till sport, så har vi på Intersport ett brett utbud av slitstarka och trendiga ryggsäckar som passar för alla ändamål.

Utbud från flera varumärken

Med märken som Haglöfs, McKinley, Adidas och The North Face - för att endast nämna några - har vi perfekt utformade ryggsäckar för alla personer och intressen. Vi har små modeller som är enkla att ta med på bussen och stora som kan rymma hela tält. Vi erbjuder även ryggsäckar designade för maximal praktiskhet och modeller med utomordentligt snygg stil. Dessutom har vi ergonomiska ryggsäckar - specialgjorda för att hjälpa dig bära tung packning utan någon risk för skador.

Ryggsäckar till vardags

Oavsett om du precis börjat skolan eller är på väg till din arbetsplats, ska handla eller ut och resa, så är en snygg och smidig ryggsäck ett smart val. Var du än hamnar behöver du alltid ha en viss typ av packning med dig. Flera av ryggsäckarna i vårt utbud har förvaringsfickor för både vattenflaskor och mobiltelefoner, men även för powerbanks och laptops. Dessutom har de utrymmen för både matlådor och skolböcker. Ryggsäckar är gjorda för att underlätta för dig i vardagen.

Ryggsäckar att använda på fritiden

För sport och fritid behövs tåliga ryggsäckar konstruerade av funktionella material som stöter bort vatten och förhindrar svett. En fritidsryggsäck bör kombinera rörlighet med lättillgängig packning på ett snyggt och enkelt sätt. I Intersports utbud finns lämpliga alternativ till alla sporter. Det finns löparryggsäckar som är så pass lätta att de knappt märks när du springer men ändå rymliga så att allt får plats. Vi erbjuder också slitstarka vandringsryggsäckar som står emot alla väder. Vi har även perfekta alternativ för den tåliga vintersportaren,som prioriterar enkel transport till förmån för mycket sport. En bra ryggsäck underlättar i alla situationer.