Här kan du se VM på storbildsskärm
Fotbollsguider

Här kan du se VM på storbildsskärm

Det är något utöver det vanliga att se spelarna i de blågula ställen live och höra publiken med upp mot 80 000 åskådare på plats. Men med stämningen som är på arenor, parker och uteserveringar är det riktigt grymt här också.

5 juni 2018

Sverige -Schweitz - se matchen på storbild

Kanske tog biljetterna till VM-matcherna slut, kanske var du inte så noga med att resa österut eller så har du redan kommit hem från fotbolls-VM i Ryssland. Vi kan inte sticka under stolen med att det är något alldeles extra, något speciellt och något utöver det vanliga att se spelarna i de blågula ställen live och höra publiken med upp mot 80 000 åskådare på plats. Men så som stämningen är på arenor, parker och uteserveringar är det en upplevelse och gemenskap utöver det vanligare här också

Oberoende av vart du hejar är ditt stöd viktigt. Spelarna i St Petersburg kommer känna ditt stöd, oavsett vart du hejar. Så, på med sverigetröjan och sjung med i nationalsången. 

Storbildsskärm i Göteborg, Stockholm, Malmö och Umeå

Vill du se VM på storbildsskärm finns det flera platser att besöka på tisdag, fyra riktiga höjdare är:

  • Nya Ullevi i Göteborg (Visar ej matchen Sverige-England på grund av kommande konserter)
  • Tele2 Arena i Stockholm
  • Folkets park i Malmö
  • Rådhustorget i Umeå

Peppa loss ordentligt inför matchen genom att se vår lista på de 10 snyggaste VM-målen genom tiderna. Var beredd på gåshud, adrenalinkick och total eufori.  

Köp Sverigetröja på Intersport

För dig som ännu inte köpt din Sverigetröja kan du besöka vår butik i Mall of Scandinavia eller vårt försäljningstält på Ullevi, där säljer vi den officiella SvFF matchtröjan tills de tar slut. Nu kör vi Sverige!

Se vår roliga guide om hur du tränar för fotbolls-VM.

 

Andra 'Fotbollsguider' inlägg