Sida 1 av 2

Träningsskor till herr från adidas, Nike och Reebook mm

Köp träningsskor till herr online eller i butik hos oss på Intersport. Vi har ett av marknadens största utbud och kan erbjuda dig ett par riktigt bra skor för träning. Vi har en mängd olika sportskor i olika modeller från marknadens mest kända och mest populära varumärken. Till exempel skor från adidas och Reebok till träningsskor från Nike och Puma. Vi har även träningsskor från våra egna varumärken Energetics och Pro touch, där kan du hitta kvalitativa och billiga skor i jämförelse med många andra alternativ på marknaden.

Träningsskor på rea

Perfekt för den som letar efter ett par billiga träningsskor är även att hålla ögonen öppna på vår rea den fyller vi på då och då med nya produkter till ett billigare pris. Bland våra skor på rea kan du hitta förra årets modeller som är precis lika bra men nu till reducerade priser. Förutom vår rea har vi dessutom kontinuerligt mer generella erbjudanden på skor och annat samt rabatter på hela eller delar av sortimentet. Då kan du ta del av 3 för 2 på skor, 20 % rabatt på skor eller en rabattkod på Nike, adidas eller något annat varumärke.

Skor för träning

Hitta träningsskor som är anpassade efter din träning, ett par skor för styrketräning, dansskor, lyftarskor, träningsskor för gymmet eller en mer generell träningssko för den som tränar lite av varje. Har du en mer specifik inriktning på din träning och kanske utövar en sport har vi även skor för det, till exempel padelskor, tennisskor, basketskor eller fotbollsskor. Att träna inne ger så mycket, på så många sätt. Du får både muskler, bättre kondition och en friskare hälsa på längre sikt samt en riktigt go känsla i kroppen och nya endorfiner på kort sikt.

Träningsskor online

På Intersport gör vi allt vi kan för att skapa en så bra och smidig köpupplevelse för dig som kund. Hos oss ska det vara enkelt att handla och du ska känna dig trygg och tillfreds. Till exempel kan du välja att köpa skor med Klarna, få fria returer och fri frakt till alla butiker, 365 dagars öppet köp och tjänsten boka & hämta. Med boka & hämta kan du reservera ett par sportskor, eller något annat, online och sedan hämta ut och prova skorna i butik innan du handlar. En perfekt kombination av att köpa skor på nätet och i butik. Välkommen in till oss när du vill köpa träningsskor till dam och herr samt träningstillbehör träningsmaskiner eller träningskläder.